Domovská stránka > J > Jak Projet Iphone Antivirem?

Jak projet iPhone antivirem?

Rychlý přehled nejlepších bezplatných antivirových aplikací pro iOS v roce 2022:
  1. 🥇 McAfee Security – Nejlepší bezplatná aplikace pro iOS 2022.
  2. 🥈 Avira Mobile Security – Vynikající ochrana soukromí pro iOS + VPN.
  3. 🥉 TotalAV Mobile Security – Pestrá nabídka bezplatných nástrojů včetně lokátoru zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Navíc, jak poznat že je telefon odposloucháván?

Dalším varovným signálem může být fakt, že někdo ve vašem okolí ví věci, které s nikým neventilujete. I v takovém případě je možné, že je váš telefon odposlouchávaný nebo například můžete sdílet svá cenná data s jiným, např. odcizeným, zařízením.
Co dělat při napadení telefonu?
Pokud máte podezření, že byl váš telefon napaden virem, nejprve proveďte jeho pečlivou kontrolu. Samozřejmě vás v takovém případě nezajímá pouzdro nebo ochranná fólie, ale aplikace, kterou jste si vědomě či nevědomě nainstalovali. Ke kontrole můžete využít speciální program, který je k tomuto účelu přímo naprogramován.

Jak zjistit odposlech?

Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#", díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.
Jak odhalit Stalkerware?
Šmírovací aplikace dokáže zjistit vše o chování oběti. Agresor vidí dění na obrazovce, soukromé zprávy, přesnou polohu a na dálku dokáže klidně i spustit kameru na mobilním zařízení. Nejčastějším šmírujícím je úzkostlivý rodič nebo žárlivý partner.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak nejlépe ochránit iPhone?

Mezi jeden z nejnovějších a nejmodernějších způsobů, pomocí kterých se můžete nejen na internetu chránit, patří využití VPN. Zkratka VPN znamená Virtual Private Network, tedy virtuální soukromá síť.
Jak si zabezpečit iPhone?
10 tipů, jak zabezpečit váš iPhone
  1. Aktualizujte si svůj telefon pokaždé, když je to třeba.
  2. Nastavte si heslo.
  3. Zvažte automatické smazání dat.
  4. Kontrolujte povolení aplikací a dejte pozor na podvodné aplikace.
  5. Vyvarujte se automatickému připojení k Wi-Fi.
  6. Nainstalujte si ochranu proti phishingu.
  7. Používejte VPN.

Lidé se také ptají, jak odvirovat android?

Pokud si myslíte, že máte svůj mobil se systémem Android zavirovaný, použijte k jeho odvirování antivirovou aplikaci. Touto aplikací proveďte kontrolu svého přístroje. Antiviry ideálně spouštějte v nouzovém režimu. Pokud tento bezpečnostní software viry odhalí, dokáže je z vašeho přístroje sám odstranit.
Jak otestovat sluchátko iPhone?
Zkontrolujte zvuk v zařízení

Přejděte do Nastavení > Zvuky (nebo Nastavení > Zvuky a haptika) a několikrát přetáhněte jezdec Zvonění a výstrahy doleva a doprava. Pokud neslyšíte žádný zvuk nebo pokud je tlačítko reproduktoru u jezdce Zvonění a výstrahy šedivé, možná bude třeba reproduktor opravit.

A jak zvýšit hlasitost mikrofonu iphone?

Přejděte do Nastavení . Klepněte na položku Zvuky a haptika (na podporovaných modelech) nebo Zvuky (u ostatních modelů iPhonu). Vypněte volbu „Měnit tlačítky".

By Drews Clemmons

Similar articles

Jak zapnout oznameni? :: Jak zjistit jestli je v iPhonu vir?
Užitečné odkazy