Domovská stránka > J > Jak Se Chladi Iphone?

Jak se chladi iPhone?

Pokud pak je přístroj připojen k nabíječce – ať již drátové nebo bezdrátové -, odpojte ji. Jakmile máte vše hotovo, umístěte telefon do chladnějšího prostředí, často stačí z přímého slunce někam do stínu. Pokud jste například na rozpálené terase, stačí jej dát na pár minut do chladnějšího interiéru.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Co delat kdyz se mi Vypina iPhone?

iPhone se vypíná – to většinou souvisí s mírou nabití baterie a jejím stářím. Když je tedy baterie skoro vybitá, je chemicky starší a nachází se v chladnějším prostředí, dojde k tomuto jevu, aniž by spadla její kapacita na 1 %.
A další otázka, co delat kdyz mi nefunguje tlacitko na iphonu?
V případě, že jste se ocitli v situaci, kdy vám na iPhonu přestalo z ničeho nic, anebo právě po opravě, fungovat Touch ID, tak je nutné aktivovat funkci s názvem Assistive Touch, která tlačítko plochy přidá přímo na displej.

Někdo se také může ptát, jak se otevírá iphone?

Prvně na spodní straně zařízení vyndejte dva šrouby, které drží obrazovku iPhonu na místě. Pomocí přísavky zdvihněte displej. Velmi pomalu a opatrně! Nyní se postup začíná lišit a to podle toho, který iPhone máte.
Jak zabránit přehřívání iphonu?
Zařízení uchovávejte v prostředí s teplotou od -20 do +45 °C. Nenechávejte zařízení v autě, protože teplota v zaparkovaném voze může tento rozsah překročit.
...
Když se zařízení příliš zahřeje
  1. Nenechávejte zařízení v autě za horkého dne.
  2. Nenechávejte zařízení delší dobu na přímém slunci.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Proč se přehřívá motor?

Nedostatek chladící kapaliny

Nejbanálnější, ale také nejčastější příčinou přehřívání motoru je prostý nedostatek chladící kapaliny. Ta by se v dokonale fungujícím chladícím systému neměla nikam ztrácet, jenže nežijeme v dokonalém světě, a tak ani chladící systémy našich aut nejsou dokonalé.
Jak se restartuje iPhone se?
Restartování iPhonu SE (1.

Podržte horní tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne. Pokud zařízení přestalo reagovat, zkuste ho vynuceně restartovat. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.

Jak dát iPhone se do továrního nastavení?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.
Co delat kdyz mi nejde Home Button?
Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Co dělat když nejde Home Button?

Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.

By Janot Goodridge

Similar articles

Jak restartovat iPhone kdyz nejde obrazovka? :: Jak zrušit zámek obrazovky iPhone?
Užitečné odkazy