Domovská stránka > P > Proč Mi Nefungují Aplikace?

Proč mi nefungují aplikace?

Mezipaměť a data aplikace lze obvykle vymazat pomocí aplikace Nastavení v telefonu. Nastavení se v různých telefonech může lišit. Další informace vám poskytne výrobce zařízení. Dočasně můžete uvolnit místo, když vymažete data v mezipaměti.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Proč nefunguje aplikace Lidl Plus?

Na zařízeních, která jsou zcela bez služeb Google (u nás prodávaná zařízení od cca května 2020), prozatím není možné aplikaci Lidl Plus využít. Mohu zvolit více jak jednu oblíbenou prodejnu? Ne. Jako oblíbenou prodejnu je vhodné zvolit tu, kde nakupuješ nejčastěji.
Pokud jde o toto, proč mi padá messenger?
Nedostatek volného místa v zařízení může způsobit padání aplikace. Abyste tento problém vyřešili, můžete ze svého telefonu odebrat velké soubory nebo nepoužívané aplikace.

Jak se zapíná iPad?

Nový iPad po prvním zapnutí nastavte s použitím internetového připojení. iPad můžete také připojit k počítači a nastavit pomocí něj.
...
Na zařízení s Androidem postupujte takto:
  1. Zapněte Wi‑Fi.
  2. Otevřete aplikaci Přechod na iOS.
  3. Postupujte podle pokynů na displeji.
Navíc, jak zapnout iphone 6?
Na iPhonu 6s nebo starším, včetně iPhonu SE (1. generace)
  1. Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.
  2. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon.
  3. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Co delat kdyz nejde zapnout iPhone 6?

Tlačítko zeslabení hlasitosti držte stisknuté, dokud se neobjeví obrazovka zotavovacího režimu. iPhone 6s a starší: Podržte tlačítko spánku/probuzení spolu s tlačítkem plochy. Tlačítko plochy držte pořád stisknuté, dokud se neobjeví obrazovka zotavovacího režimu.
Následně, co delat kdyz nefunguje displej u iphone?
Restartujte svůj iPhone nebo iPad. Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez špíny nebo kapek vody. Odpojte všechny doplňky připojené přes Lightning nebo USB-C. Pokud obrazovka po odpojení doplňků funguje, zkuste použít jinou zásuvku, kabel nebo nabíječku.

Můžete se také zeptat, jak vymazat iphone bez displeje?

Alespoň na 10 sekund podržte současně tlačítka Zapnutí / Vypnutí a tlačítko pro snížení hlasitosti. Následně se zobrazí logo Applu, a telefon se restartuje.
Jak se dostat do iPhone bez displeje?
Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

A jak zapnout iphone se 2020?

Stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu) a držte ho, dokud se neobjeví logo Apple. Pokud se iPhone nezapíná, budete zřejmě muset nabít baterii. Další možnosti najdete v článku podpory Apple Když se iPhone nezapne nebo nereaguje.

By Bull Janovsek

Similar articles

Jak nabít vybitý iPhone? :: Co delat kdyz se mi Vypina iPhone?
Užitečné odkazy