Domovská stránka > C > Co Znamená Smajlík D?

Co znamená smajlík D?

Třeba to, že :DD je hlasitý smích a také to, že :-o a :-O. jsou dvě různé věci (údiv vs. zděšení).

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Můžete se také zeptat, co znamená tento smajlík 🔥?

🔥Význam a Popis

Význam symbolu emodži 🔥 je oheň, souvisí s hranice, nástroj, plamen, plameny, plamínek, lze jej nalézt v kategorii emoji: "🚌 Cestování a místa" - "☂️ nebe a počasí".
Co to znamená ❤?
Na druhém místě se umístil symbol červeného srdce: ❤️Ten zastupuje vyjádření sympatií a lásky a zabírá 6,6 % ze všech odesílaných. Na třetí příčce se umístil smajlík, který má místo očí srdíčka 😍a který je taktéž zástupcem sympatií a zamilovanosti.

Lidé se také ptají, co je to 🍑?

Některé emojis mají totiž sexuální význam, např. lilek 🍆, muchomůrka 🍄, broskev 🍑 nebo kapičky 💦 byste v komunikaci s žáky a studenty raději neměli vůbec používat.
Navíc, co znamená obrácený smajlík?
Obrácený smajlík

Tenhle veselý obličejík obrácený hlavou vzhůru nám může samozřejmě evokovat poblázněnost, rozdováděnost či jistou dávku "šílenství". I když pravý význam byste hádali jen těžko – jedná se o označení trapných konverzací, které nikam nevedou – označují sarkasmus.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak udělat na notebooku?

Mnoho znaků jde přitom napsat několika způsoby. Tři základní přístupy jsou psaní pomocí kombinace Alt + Ctrl + "nějaká klávesa", Shift + "nějaká klávesa" a Alt + "nějaké číslo". Poslední jmenovaný způsob se nazývá ASCII, což je prapůvodní znakový kód, který má své uplatnění především u klávesnic s numerickou částí.
Co to je d?
Informace o zkratce ':D'

Vyjadřuje pobavení, srandu, úsměv.

Co to je p?

p je značka hybnosti. P je značka výkonu. P je značka elektrické polarizace. p je označení pro proton (někdy též p+, zatímco p označuje jeho antičástici antiproton).
Co je 🍆?
Symbol naznačuje, že je něco v pohodě, vzrušující, skvělé, nebo jak se také říká „v ohni". Výraz může vypovídat také o tom, že je někdo sexy.

A co to znamená 🤙?

Od 60. let 20. století se používá obecně mezi surfery a downhill skateboardisty jako pozdrav nebo jako znamení toho, že je všechno v pořádku.

By Hermia Angelini

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co je to BRUH? :: Co znamená zápis do studia?
Užitečné odkazy