Domovská stránka > J > Jak Nastavit Asociace Souboru?

Jak nastavit asociace souboru?

Ve Windows 10 lze asociaci přípony souboru nastavit následovně: kliknete levým tlačítkem na ikonu start, ve vyhledávači napíšete Výchozí programy … zde zvolíte: Přidružit typ souboru nebo protokol k programu. Pak můžete změnit k dané příponě výchozí program.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

A další otázka, jak změnit typ souboru windows 11?

vybrat aplikace a klikněte na tlačítko Výchozí aplikace. Na další obrazovce uvidíte seznam aplikací. Klepnutím na aplikaci zobrazíte všechny typy souborů, které lze otevřít, a aktuální výchozí program pro tyto typy souborů. Klikněte na typ souboru u kterého chcete změnit výchozí program a vybrat si.
Jak nastavit výchozí program Mac?
Zvolte si tedy soubor, u kterého chcete výchozí program změnit. Klikněte na něho pravým tlačítkem myši (na trackpadu klikněte dole vpravo nebo dvěma prsty) a zvolte položku Informace. Rozevřete Otevřít v aplikaci: a zde v roletkovém menu vyberte vámi požadovanou výchozí aplikaci.

Jak nastavit VLC jako výchozí přehrávač?

Pokud chcete, aby se to přehrálo v aplikaci, kterou máte nastavenu jako výchozi, pak musíte na tom souboru video/hudba dlouze podržet prst (modré zatržítko) > pak vpravo, naspodu displeje kliknout na „Více" > Otevřít v jiné aplikaci > a pak se vám video teprv přehraje ve VLC, vámi nastavené, zvolené výchozí aplikaci
Jak nastavit Windows Media Player jako výchozí přehrávač?
Chcete-li nastavit program Windows Media Player jako výchozí přehrávač médií, postupujte takto: V programu Windows Media Player klikněte na nabídku Nástroje a poté na položku Možnosti. všechny uvedené typy souborů (nebo můžete vybrat jednotlivé typy zaškrtnutím příslušných políček).

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

A jak nastavit vlc jako výchozí přehrávač mac?

CMD+I na souboru, který se má otevírat ve VLC - Otevřít v aplikaci nastavit na VLC a Změnit vše.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit pdf xchange jako výchozí?
Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů .

A další otázka, jak nastavit výchozí prohlížeč pdf android?

Postup změny výchozí aplikace pro otevírání souborů je následující:
  1. Přejděte do nastavení telefonu.
  2. Klikněte na položku Aplikace a změňte zobrazení (záložku) na Vše.
  3. Najděte v seznamu aplikaci, která se vám sama otevírá jako výchozí aplikace pro daný typ souboru.
Jak změnit otevírání PDF?
Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci". Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC" a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci" a potvrdíme tlačítkem „OK".

Když to vezmeme v úvahu, jak se odzipuje soubor?

Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.

By Eisenberg Archana

Similar articles

Co prenasi HDMI? :: Jak otevřít soubor v programu?
Užitečné odkazy