Domovská stránka > J > Jak Se Řekne Francouzsky Dobré Ráno?

Jak se řekne francouzsky Dobré ráno?

matin m , matinée f Dobré ráno ! Bonjour !

Přečtěte si více

Související článek

Jak dobře chladit notebook?

Pokud chcete zajistit lepší cirkulaci vzduchu a lepší vlastní chlazení, měli byste si pořídit chladicí podložku. Chladicí podložka je pravděpodobně nejlepší způsob, jak se vypořádat s přehříváním notebooků.

A jak se máte francouzsky?

Comment allez-vous?
Jak se mluví ve Francii?
Francouzština (dříve též nazývaná franština) je románský jazyk, je státním jazykem např. ve Francii, Belgii, Švýcarsku, Kanadě a v některých afrických zemích.

A co se chová ve francii?

Zemědělské výrobky zaujímají ve Francii 16% celkového vývozu. Zemědělci ve Francii dostávají jedny z největších dotací ze společné pokladny EU. velký význam mají světoznámé vinice například Languedoc, Bordeaux, Champagne a Toulouse. Vinařství patří k neustále se rozvíjející oblasti francouzského hospodářství.
Jak říkat Jana?
Domácími variacemi jména jsou Janička, Janinka, Jáňa, Janča, Jaňule, Jaňulka, Jája, Jájka, Janka, Januš, Januška, také Honzina aj. Jméno Jana se vyskytuje i ve slovenštině, holandštině a srbochorvatštině.

Související článek

Co to znamená když se řekne trojský kůň?

Metafora trojského koně se stala označením pro osobu nebo věc, která byla v určité situaci použita jako nástroj podvodu, aby někoho oklamala, nebo jako lest, která se stala východiskem.

Jak se jmenuje Jana?

Jana
Jovanka
ženské jméno
Svátek21 . srpna
Původhebrejský
Četnost v Česku43
4 další řádky
Můžete se také zeptat, jak říkat janovi?
Nejužívanější domácí podobou jména je Honza, zdrobněle Honzík či Honzíček. Uplatňují se však i varianty Jenda, Jeník, Jeníček, Janek, také Jéňa, Jeňouš, Janík, Janeček aj. Jméno se užívá i v polštině, švédštině nebo ve slovenštině - jako Ján.

A kolik francouzsky?

combien: Kolik to stojí?
Lidé se také ptají, jak se řekne španělsky dobrý den?
den: Dobrý den! ¡Buenos días!

Navíc, jak ukončit dopis ve francouzštině?

S pozdravem, Veuillez agréer l'expression de mes sentiments respectueux. Se srdečným pozdravem, Veuillez recevoir mes plus cordiales salutations.

By Tamra

Similar articles

Jak se řekne francouzsky Česká republika?
Užitečné odkazy