Domovská stránka > J > Jak Udělat Zrychlené Video?

Jak udělat zrychlené video?

To record a video in slow motion:
  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát Google . Postup.
  2. Klepněte na Video. Zpomalení.
  3. Chcete-li začít natáčet, klepněte na Nahrát . Chcete-li v průběhu natáčení zpomaleného videa pořídit fotku ve vysokém rozlišení, klepněte na Pořídit fotku .
  4. Chcete-li natáčení zastavit, klepněte na Zastavit .

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak dlouho vydrží iPhone 13 Mini?

Letos na tomto parametru Apple výrazně zapracoval a udává o 1,5 hodinu delší výdrž. Papírově dále slibuje až 17 hodin přehrávání videa a 13 hodin streamovaného videa. Akumulátor uvnitř má kapacitu 2438 mAh, což je nárůst o více než 200 mAh oproti předchůdci. V praxi je výdrž opravdu lepší.
Následně, kdy vyšel iphone 12mini?
Fialové iPhony 12 (mini) budete moci pořídit zřejmě na všech trzích, a to již od . Dostupné budou obvyklé paměťové varianty a nezměněna bude též cena.

A další otázka, kdy vyjde ios 16?

Apple na WWDC 2022 představil iOS 16. Přináší poměrně velkou revoluci v počtu novinek a například se zaměřuje na změny odemykací obrazovky. Je již nepsaným pravidlem, že finální verze nového systému dorazí na podzim a nejinak tomu bude i letos.
Následně, jak zrušit heic?
dokud Microsoft nepřidá nativní podporu do Windows, můžete focení snímků do HEIC v iOS přímo vypnout a zvolit ukládání v kompatibilním formátu, tedy JPEG. Fotky sice budou větší, ale otevřete je všude.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak převést HEIC na jpg Windows?

HEIC to JPG Converter Zdarma ke stažení HEIC to JPG Converter Download for Windows je snadno použitelný nástroj pro převod fotografií HEIC a HEIF ze zařízení iOS do formátu JPG a dalších oblíbených obrazových formátů.
Následně, co je prores video?
Apple ProRes umožňuje střih několika streamů v reálném čase a zároveň poskytuje profesionální kvalitu obrazu. V iOS 15.1 nebo novějším dokáže iPhone 13 Pro nebo iPhone 13 Pro Max nahrávat videa ve formátu Apple ProRes v aplikaci Fotoaparát pomocí kterékoli z kamer v režimu Video.

Lidé se také ptají, co je video codec?

Video kodek je kodek videa (sekvence obrázků); čili počítačový program nebo hardwarové zařízení, které kóduje a dekóduje video do/z určitého formátu, zpravidla za účelem zmenšení objemu dat.
Co je ProRes RAW?
Apple ProRes je jedním z nejpopulárnějších videoformátů v profesionální videoprodukci a postprodukci. ProRes je technologie kodeků vyvinutá společností Apple pro vysoce kvalitní a výkonné úpravy ve Final Cut Pro. Apple ProRes RAW používá technologii komprese ProRes na obrazová data RAW ze snímače kamery.

Jak natočit video na počítači?

Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery.

By Luba

Similar articles

Jak programovat aplikaci do mobilu? :: Kam se obrátit když nemám kde bydlet?
Užitečné odkazy