Domovská stránka > P > Proč Nefunguje Sms?

Proč nefunguje SMS?

Zkontrolujte, že váš operátor podporuje zprávy SMS, MMS nebo RCS. Zkontrolujte svůj tarif nebo zůstatek kreditu, jestli máte dost prostředků na posílání a příjem zpráv. Podívejte se, jestli máte signál. Zkontrolujte, jestli nemáte zapnutý režim letadla.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Co dělat když nefunguje aplikace?

Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte.
Jak zapnout SMS?
Tip: Funkce chatu můžete vypnout také na webovém portálu pro deaktivaci Zpráv.
...
Zapnutí nebo vypnutí funkcí chatu
  1. Spusťte na zařízení aplikaci Zprávy .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Funkce chatu.
  4. Přepínačem zapněte nebo vypněte možnost Povolit funkce chatu.

Co znamená aplikace Google se nadále zastavuje?

Jestliže problémy s přístupem do Obchodu Play přetrvávají, zkuste vymazat data z mezipaměti aplikace Obchod Google Play ve smartphonu. Opět přejděte k aplikaci Obchod Google Play v »Nastavení«, ale tentokrát klepněte na »Úložiště« a pak na »Vymazat mezipaměť«.
Jak se restartuje aplikace?
Další informace vám poskytne výrobce zařízení.
  1. Na většině telefonů stačí stisknout vypínač po dobu asi 30 sekund, nebo dokud se telefon nerestartuje.
  2. Možná bude třeba klepnout na Restartovat .

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Proč není SMS doručena?

Vaše zprávy není vždycky možné doručit okamžitě. Stává se to třeba, když vy nebo váš kontakt dočasně ztratíte mobilní nebo internetové připojení. Aplikace Zprávy se neodeslané zprávy neustále snaží doručit. Pokud dojde k chybě nebo chcete vyzkoušet jinou metodu doručení, můžete přepnout ze zpráv RCS na SMS/MMS.
Pokud jde o toto, jak odblokovat sms?
Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .

Proč nejdou odesílat SMS o2?

Proč? K tomuto jevu dochází v případě, že se nedaří SMS korektně doručit (příjemce je mimo signál, zrovna dohovořil apod.). Jakmile se první pokus do určité doby nezdaří, systém odesílá SMS znovu, dokud nedostane zprávu o zdárném doručení. V těchto případech za další odeslané SMS samozřejmě nic neplatíte.
Jak opravit aplikaci?
Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte ikonuDalší vedle aplikace, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná.

Lidé se také ptají, proč mi padá aplikace?

Google na tuto masivní vlnu nespokojenosti naštěstí rychle zareagoval. Firma už zjistila, kde je problém. Padání mnoha aplikací způsobovala systémová komponenta Android System WebView respektive prohlížeč Google Chrome. Android System WebView je integrovaný prohlížeč, který pro vás otevírá stránky uvnitř aplikací.

By Alleyn

Similar articles

Co znamená druhé rozlozeni klávesnice? :: Jak psát znaky na notebooku?
Užitečné odkazy