Domovská stránka > P > Proč Mi Nefunguje Google Na Mobilu?

Proč mi nefunguje Google na mobilu?

Aplikace služby Google pravidelně přestává fungovat

Pokud se do této situace dostanete, přestože okno s chybou vypnete, vyskakuje znovu, protože aplikace Google stále běží na pozadí. Tento problém se dříve vyskytl u Androidu. Šlo o nesoulad mezi aplikací Google a utilitou Android Webview.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Co dělat když mi nejde Google?

Krok 1: Obnovte připojení k internetu
  1. Zkontrolujte, zda zařízení není v režimu Letadlo.
  2. Zkontrolujte připojení Wi-Fi.
  3. Zkontrolujte mobilní datové připojení
  4. Restartujte aplikaci Google.
  5. Restartujte zařízení
  6. Aktualizujte aplikaci Google.
  7. Vymažte mezipaměť aplikace Google.
  8. Vymažte data aplikace Google.
Proč nejde otevřít Google Play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Co dělat když nefunguje aplikace?

Mezipaměť a data aplikace lze obvykle vymazat pomocí aplikace Nastavení v telefonu. Nastavení se v různých telefonech může lišit. Další informace vám poskytne výrobce zařízení. Dočasně můžete uvolnit místo, když vymažete data v mezipaměti.
Proč nefunguje vyhledávač?
Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak restartovat Google Play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.
Navíc, proč mi nejde nainstalovat google chrome?
Oprava většiny chyb při instalaci

Zkontrolujte, zda připojení k internetu normálně funguje. Pokud připojení k internetu není stabilní, přečtěte si, jak vyřešit problémy se stabilitou internetu. Zkontrolujte, zda vaše zařízení splňuje systémové požadavky. Znovu stáhněte instalační soubor z webu google.com/chrome.

A jak si aktualizovat google?

Můžete zkontrolovat, zda je dostupná nová verze:
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Obchod Play. .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení.
  4. V sekci Aktualizace najděte Chrome. .
  5. U aplikace Chrome klepněte na Aktualizovat.
A jak aktivovat google play?
Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení" / „Aplikace" *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit", klikněte na ni.

Lidé se také ptají, jak restartovat aplikací android?

Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte.

By Nazario Joll

Similar articles

Jak léčit bolavé tříslo? :: Co je obchod Google Play?
Užitečné odkazy