Domovská stránka > P > Proč Nefunguje Ivysílání?

Proč nefunguje iVysílání?

iVysilani OH 2022 Peking na ČT má výpadky, čelí DDoS útokům

K prvním výpadkům došlo už několik hodin před zahajovacím ceremoniálem v pátek 4. února a zástupci televize následně oznámili, že její weby čelí masivnímu DDoS útoku. Fungovat přestalo živé iVysilani, kompletní stránky České televize, mobilní aplikace i HbbTV.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Lidé se také ptají, proč nejde přehrát video na youtube?

Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit.
Jak sledovat stream v zahranici?
Že jste úspěsně online vám potvrdí ikona VPN, která se objeví v horní liště vašeho telefonu. Jakmile je VPN aktivní, můžete jednoduše sledovat české i zahraniční pořady, televizní vysílání apod.

Jak přehrát Flash video?

Další informační zdroje
  1. Adobe Flash Player nutný doplněk do webového prohlížeče pro přehrávání flash videí, ale také třeba flash animací na webových stránkách.
  2. LongTail Video FLV Player zajišťuje rozpohybování flash videa na úrovni webového serveru.
Někdo se také může ptát, proč nejdou přehrávat videa na facebooku?
Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení podporuje přehrávání videa. Pokud vaše mobilní zařízení nepodporuje videa, zobrazí se miniatura, ale video se nepřehraje. Restartujte nebo aktualizujte aplikaci: Na svém mobilním zařízení zavřete aplikaci Facebook a restartujte ji.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

A další otázka, proč mi nejde hbbtv?

7) Nyní v Menu > Vysílání > Nastavení pro pokročilé > Nastavení HbbTV a ověřte, zda je zapnutá. Pokud se Vám tato položka v menu neobjeví, doporučujeme vytáhnout napájecí kabel Vaší TV z elektrické zásuvky a opět ho zasunout zpět, TV zapnout a ověřit zda je funkce nyní dostupná.
Jak zprovoznit HbbTV?
Jak začít používat HbbTV?
  1. Ujistěte se, že máte televizi podporující technologii HbbTV. Technologii HbbTV podporuje většina chytrých televizí vyrobených od roku 2012.
  2. Připojte zařízení k internetu.
  3. Je-li funkce HbbTV vypnutá, zapněte ji.
  4. Spusťte HbbTV stiskem červeného tlačítka.

Co dělat když nefunguje červené tlačítko?

Ve většině případů vám stačí udělat či zkontrolovat následující:
  1. Váš televizní přijímač nebo set-top-box a televizor musí mít podporu HbbTV.
  2. Pokud má vaše chytrá televize aktivní funkci HbbTV, stačí už jen přepnout na stanici, která tuto funkci podporuje, a zmáčknout červené tlačítko na ovladači.
Když to vezmeme v úvahu, jak restartovat youtube?
Je to snadná a rychlá oprava, která trvá jen asi minutu. Pokud zjistíte, že YouTube nefunguje, jednoduše stiskněte a podržte vypínač na svém zařízení a klepněte na možnost restartu, která se zobrazí na obrazovce. Po opětovném zapnutí smartphonu otevřete aplikaci YouTube a zkontrolujte, zda byl problém vyřešen.

Následně, proč se načítá youtube?

Zkuste video přehrát na jiném zařízení. Zkontrolujte, zda máte staženou nejnovější verzi aplikace YouTube. Aktualizujte svůj operační systém. Zkuste video spustit znovu za půl hodiny.

By Winebaum

Similar articles

Proč stránka nereaguje? :: Jak nastavit klávesnici?
Užitečné odkazy