Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Google Asistenta?

Jak se zbavit Google asistenta?

Máte-li telefon s Asistentem Google, podržte tlačítko plochy, pak klikněte po sobě na ikony Prozkoumat (modrý obdélníček) a Možnosti (tři tečky nad sebou). Otevřete menu Nastavení a vyberte Telefon. Tak se dostanete k možnosti vypnout či zapnout Asistent Google a ovládat i funkci rozeznání hlasu OK Google.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Proč mi nejde Google na mobilu?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat.
Můžete se také zeptat, proč mi nejde otevřít google play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

Jak opravit Google Play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.
Proč Google neumí česky?
Ačkoli Google Assistant v Česku funguje, česky zatím neumí. Google sice poměrně dlouho slibuje, že se to změní, nicméně žádné konkrétní datum, kdy Asistent od Googlu porozumí českým příkazům, známo není. Nejlíp si pochopitelně rozumí s angličtinou a dalšími světovými jazyky.

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

V kterém roce vznikl Google?

V roce 1998, Brin a Page založili Google, Inc.
A další otázka, kdo vlastni alphabet inc?
je americký celosvětově působící konglomerát, vytvořený 2. října 2015 dvěma zakladateli společnosti Google, Larrym Pagem a Sergeyem Brinem, ve kterém nyní zastává funkci CEO Sundar Pichai, bývalý CEO Googlu, který ve vedení Alphabet nahradil zakladatele v roce 2019.

A další otázka, co je to podle fotky?

Vyhledávání pomocí obrázků vám umožňuje najít další informace o obrázku nebo objektech v okolí. Můžete například pořídit fotku rostliny a na základě ní vyhledat informace nebo jiné podobné obrázky.
Co lidé hledají?
Oproti loňskému létu vzrostlo právě vyhledávání termínu „Slunečná" na Googlu více než vyhledávání výrazu „koronavirus", který se v žebříčku umístil až na třetím místě. V souvislosti s pandemií lidé během léta vyhledávali zejména stránky a údaje z ministerstva zdravotnictví a termín „roušky".

Když to vezmeme v úvahu, jak hledat na google podle fotky?

Tato aplikace funguje na stejném principu, jako pro mobilní telefony s iOS a Android. Můžete nahrát fotku přímo z telefonu anebo použít fotoaparát. Aplikace Reverse image search prohledá internetové vyhledávače jako je Google, Yandex, Bing a TinEye pro ty nejlepší a nejpřesnější výsledky.

By Caine

Similar articles

Jak zprovoznit bezdrátovou klávesnici? :: Co to je Google?
Užitečné odkazy