Domovská stránka > C > Co To Znamená Když Je Tiskárna Offline?

Co to znamená když je tiskárna offline?

Rozklikněte ikonu tiskárny vpravo dole na liště. A zde vidíte, že je zaškrtnuta volba Používat tiskárnu offline, což znamená, že se vám dokumenty sice hromadí, ale nevytisknou se. Řešení je jednoduché, tuto volbu zrušit a jediné, co by zde mělo být zaškrtnuté, je volba Nastavit jako výchozí tiskárnu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Proč mi tiskárna nebere papír?

Tiskárna nepodává, nebo špatně podává papír

Jedná se o znečištěný podávací mechanismus tiskárny, opotřebené podávání nebo separace případně mechanické poškození podávání. Oprava obvykle bývá časově i finančně nenáročná cca 500Kč.
Proč mi netiskne tiskárna Canon?
Pokud tiskárna netiskne nebo z ní vychází čisté bílé listy, mohou být příčinou zlomené tiskové hlavy nebo pravděpodobněji nedostatek inkoustu či tonerového prášku. Při tisku proto zkontrolujte také množství inkoustu či toneru v tiskárně.

Proč netiskne tiskárna Epson?

Důvody, proč některé trysky netisknou, mohou být v zásadě dva: buď došel inkoust či mu něco brání v cestě. Po delší době nepoužívání anebo naopak častém používání mohou být tiskové trysky ucpány přebytečným či zaschlým starým inkoustem.
Někdo se také může ptát, jak se čistí tiskárna?
K čištění vnějších i vnitřních částí tiskárny používejte suchý hadřík, který nezanechává vlákna. Při vnitřních částech ale můžete k čištění tiskárny použít i měkký štěteček. Pokud potřebujete k vyčištění povrchu tiskárny použít navlhčený hadřík, použijte vodu a malé množství neutrálního saponátu.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak vyčistit válec laserové tiskárny?

Optický válec můžete přetřít čisticím roztokem, jaké se běžně používají k čištění CD a optiky. Někdo používá pouze vlhčený ubrousek, namočený v lihu (ne denaturovaný). Pokud máte optický válec, který se dá čistit i bez vyjmutí jen tím, že ho jednoduše otáčíte a stírají nečistoty je to ještě jednodušší.
A další otázka, jak zarovnat tiskárnu?
Stiskněte tlačítko ( ) vedle šipky dolů ( ), abyste vybrali možnost Zarovnání, a pak stiskněte tlačítko ( ) vedle OK. Vytiskne se stránka pro zarovnání. Zvedněte víko skeneru. Podle pokynů na ovládacím panelu dokončete zarovnání.

Jak restartovat HP tiskárnu?

Reset tiskárny HP
  1. Vypněte tiskárnu a na 30 vteřin odpojte napájecí kabel.
  2. Po zapojení kabelu zapněte tiskárnu a tlačítko 15 vteřin držte.
  3. Měla by se rozsvítit kontrolka tlačítka pozor zastav.
  4. Tlačítko můžete uvolnit.
  5. Počkejte na obnovení tiskárny/kontrolky budou svítit.
Jak vyčistit hlavu tiskárny HP?
Zvolte Nastavení / Ovládací panely / Zařízení a tiskárny - pravým tlačítkem klikněte na Vaší tiskárnu a zvolte Předvolby tisku. Obvykle úplně vpravo bývá záložka Služby nebo Údržba či Maintenance, na tu klikněte a zvolte čištění trysek tiskové hlavy.

Lidé se také ptají, co dělat když tiskárna neodpovídá?

Tiskárna neodpovídá
  1. Zkontrolujte, zda je tiskárna zapnutá.
  2. Ujistěte se, že jsou tiskárna a počítač správně propojeny kabelem USB.
  3. Otevřete dialogové okno vlastností tiskárny.
  4. Klepněte na kartu [Porty].
  5. Zkontrolujte, zda je v seznamu [Tisknout do následujícího portu:] zvolena možnost USB.

By Jabin Seil

Similar articles

Co to je Google? :: Proč mi tiskárna netiskne?
Užitečné odkazy