Domovská stránka > C > Co Je Magbook?

Co je Magbook?

MacBook je název nejnižší výrobní řady přenosných počítačů platformy Macintosh firmy Apple. Původní iBook byl nahrazen první verzí MacBooku 16. května 2006. Zatímco iBooky používaly procesory PowerPC od firmy IBM, MacBook v sobě nesl procesor značky Intel.

Přečtěte si více

Jak na macOS?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky vyberte možnost O tomto Macu. Měli byste tady vidět název systému macOS, například macOS Monterey nebo macOS Big Sur, následovaný číslem verze. Pokud potřebujete znát také číslo sestavení, zobrazíte ho kliknutím na číslo verze.
Lidé se také ptají, jak zapnout numerickou klávesnici na macbook?
stisknutí fn+ písmeno produkuje jednu číslici2.

Kde je na Mac alt?

Není na klávesnici nadepsán, ale označen pouze symbolem ⇧. Symbol v nabídkách ⌃ slouží pro označení klávesy Control. Alt, na který jste zvyklí i z PC klávesnice, je značen ⌥ a nazýván také jako Option. Je vybaven LED diodou, která značí jeho používání, a ochranou proti nechtěnému stisknutí.
Jak psát Cislice na MacBook Air?
číslice #49870. Dobrý den, je to tak, že musíte držet shift a pak píšete čísla a když jej nedržíte tak píšete znaky s diakritikou.

Jak zrusit připojení iPhone a MacBook?

Pokud chcete synchronizaci spravovat ručně při každém připojení, zakažte možnost „Automaticky synchronizovat při připojení iPhonu". Před odpojením zařízení od Macu klikněte na tlačítko Vysunout. Ikonka zařízení zmizí z bočního panelu, ale synchronizace přes Wi-Fi zůstává aktivní.
Kde koupit MacBook?
Re: Kde koupit Macbook

Já bych zase doporučil přímo apple.com/cz o kterém se vůbec nezmiňujete. Je to přímo od applu, a když si zavoláte na prodejní tak vám rádi dají slevu nebo price maching, a dostanete se na krásnou cenu.

A jaký mac book?

Podle nás je aktuálně nejlepší volbou s dobrým poměrem ceny a funkcí MacBook Pro (13)s procesorem M1, 16 GB RAM a 512 GB SSD. Tato konfigurace vás vyjde na necelých 50 tisíc Kč a získáte špičkový notebook, který zvládne absolutně vše, co po něm budete potřebovat.
Navíc, kolik stojí predplatne apple tv?
(1) Když si koupíš zařízení Apple, máš Apple TV+ na 3 měsíce zdarma. (2) Po uplynutí sedmidenního zkušebního období stojí měsíční předplatné jen 139 Kč.

A co je na apple tv zdarma?

V Apple TV+ můžete sledovat veškeré původní seriály a filmy, které teď mají premiéru v Apple TV. Bez reklam a kdykoli chcete. Seriály a filmy můžete dokonce stahovat do iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu a sledovat je offline.

By Bulley

Jak funguje Windows? :: Jak zmenit uloziste na iPhone?
Užitečné odkazy