Domovská stránka > J > Jak Se Chladí Telefon?

Jak se chladí telefon?

Mobily totiž na rozdíl od počítačů nemají vlastní chlazení. A přebytečné teplo je třeba odvádět, ať už vzniká jakkoli. V počítačích a noteboocích řeší problém zahřívání ventilátory, ale telefony nic takového nemají a pro chlazení se spoléhají jen na okolní vzduch.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak se starat o mobilní telefon?

Telefonu a hlavně baterii nesvědčí extrémní teploty – ani velký mráz, ani přímé letní slunce. V zimě telefon noste co nejblíže k tělu; určitě není dobrá taška, ta rychle promrzne. V létě nezapomeňte přístroj v zaparkovaném autě a nepoužívejte na přímém slunci.
Můžete se také zeptat, jak zjistit teplotu baterie?
Patrně nejjednodušší cestou, jak zjistit v jakém stavu je baterie vašeho telefonu, je instalace bezplatné aplikace AccuBattery, která nabízí i řadu dalších funkcí. Stáhněte ji z Obchodu Play, nainstalujte a spusťte. Při prvním spuštění budete muset zadat kapacitu baterie vašeho telefonu v miliampérhodinách.

Někdo se také může ptát, jak zabránit přehřívání telefonu?

Použijte větrák nebo klimatizaci, zchladí přehřátý telefon

Jedete-li v autě a máte telefon na palubní desce, kde na něj praží přímé slunce, obětujte jeden ventilační průduch a namiřte ho na mobil. Studený vzduch ho dokáže zchladit o několik stupňů a můžete tím předejít přehřívání telefonu.
Jak si rychle nabít telefon?
Naučte se správně a hlavně rychle nabíjet mobilní telefon. Lidé často zbytečně chybují
  1. Promažte otevřené aplikace.
  2. Očistěte vstup pro nabíječku.
  3. Vyhněte se bezdrátovým nabíječkám.
  4. Pozor, telefon se nesmí přehřívat.
  5. Pořiďte si rychlonabíječku.
  6. Vyměňte si starou baterii za novou.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Lidé se také ptají, jak se starat o nový telefon?

Telefon je věc, na kterou saháte několikrát za den, a ne vždy máte zrovna čisté ruce. Je proto důležité telefon pravidelně čistit, protože i nečistoty, které jsou na něm mohou při dalším používání telefon poškrábat. K čištění používejte vždy pouze produkty určené pro tuto činnost a jemný hadřík.
Když to vezmeme v úvahu, jak udržet baterii v mobilu?
8 tipů, jak prodloužit výdrž baterie telefonu
  1. Vypněte funkce, které nevyužíváte.
  2. Upravte jas displeje, slabší podsvícení prodlouží výdrž
  3. Vylaďte synchronizace a procesy na pozadí
  4. Aplikace nechte spuštěné, zlepšíte výdrž baterie.
  5. Instalujte úspornější aplikace, které šetří baterii telefonu.

Jak funguje baterie v mobilu?

Baterie je článek s energií, který se po svém vybití již nedá použít. V telefonech tedy nalezneme akumulátory, což jsou články, které se dají opětovně (ale ne do nekonečna) nabíjet, a tedy znovu používat.
Jak zmerit teplotu iPhonu?
Teploměr Withings Thermo měří tělesnou teplotu bezkontaktně, rychle a přesně, automaticky zaznamenává měření do aplikace na iPhonu nebo iPadu. V aplikaci můžeš sledovat naměřené teploty, nastavovat připomínky a zadávat související příznaky a léky.

Jak zjistit stav baterie Windows 10?

Nejjednodušší spůsob, jak zjistit informace o stavu vaší baterie, je příkaz powercfg /batteryreport dostupný v operačním systému Windows 8 a 10.
  1. Spusťte příkazový řádek pomocí zkratky [Win] + [R]
  2. Do příkazového řádku napište zkratku powercfg /batteryreport a klikněte na Ok.

By Armstrong Requarth

Similar articles

Jak připojit HP tiskárnu k nové Wi-Fi? :: Co delat se zaseklým telefonem?
Užitečné odkazy