Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Mms Samsung?

Jak aktivovat MMS Samsung?

Jak nastavit MMS
  1. V menu najděte „Názvy přístupových bodů“: Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Vyberte SIM kartu: Vyberte požadovanou SIM kartu.
  3. Vytvořte nový přístupový bod:
  4. Zadejte název přístupového bodu:
  5. Zadejte název APN:
  6. Zadejte uživatelské jméno:
  7. Zadejte heslo:
  8. Zadejte MMS server:

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

Můžete se také zeptat, co je to mms zpráva?

MMS jsou multimediální zprávy, které mohou obsahovat fotografie, obrázky, zvukové záznamy i texty dlouhé až 1 000 znaků. Garantujeme doručení MMS o velikosti max. 300 kB. Aby MMS dorazila, je potřeba, aby telefon příjemce službu MMS podporoval (některé starší modely telefonů MMS ještě neumí).
Jak zrušit MMS Vodafone?
Aktivujte nebo deaktivujte potvrzení o doručení:

Stisknutím Potvrzení o doručení pod NASTAVENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH ZPRÁV (MMS) tuto funkci aktivujete nebo deaktivujete. Jestliže je políčko vedle položky nabídky zaškrtnuto, je funkce aktivována.

Pokud jde o toto, jak přečíst mms?

Na našich internetových stránkách v položce "Vyzvednout MMS" zadáte, do připravených polí, své telefonní číslo a heslo (jeho číselnou část). Následně se zobrazí Vaše MMS zpráva. Pozor! Tento postup je potřeba stihnout do 14 dní od přijetí SMSky informující o (ne)přijetí MMS.
Co delat kdyz nejde odeslat SMS?
Zkontrolujte, že váš operátor podporuje zprávy SMS, MMS nebo RCS. Zkontrolujte svůj tarif nebo zůstatek kreditu, jestli máte dost prostředků na posílání a příjem zpráv. Podívejte se, jestli máte signál. Zkontrolujte, jestli nemáte zapnutý režim letadla.

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak zjistím že si mě nekdo zablokoval?

Zpráva je do telefonu vždy doručena a pokud má příjemce nastaveno blokování tvých SMS, tak se mu jen neukáže. Ale z hlediska sítě operátora byla doručena a tudíž tobě se ukáže "doručeno", přestože ji příjemce vůbec neuvidí.
Jak vypnout MMS T Mobile?
Zrušení zasílání zpráv provedete odesláním SMS s textem obsahujícím znaménko – (minus) před klíčovým slovem kanálu, který chcete odhlásit (např. -MMSNEWS), na číslo 4616. Pro odhlášení všech objednaných kanálů najednou odešlete -PLUS na 4616.

Proč se mi nezobrazuje MMS?

Pokud namísto MMS obdržíme SMS s odkazem a zprávou, že vám přišla MMS, ovšem musíte použít webový prohlížeč či zapnout data, abyste ji mohli otevřít, pravděpodobně to znamená, že váš telefon nemá nastavenou službu multimediálních zpráv.
Proč nejde stáhnout MMS?
Nelze ručně stahovat MMS zprávy

Telefon nebude moci stahovat MMS zprávy, pokud je vypnutá možnost Datové přenosy. Přejděte do nabídky Správce > Datové přenosy > Síťové aplikace > Systémové aplikace a ujistěte se, že je pro aplikaci SMS a MMS zapnuté oprávnění pro Datové přenosy.

Jak se posílají MMS?

MMS zprávy jsou přenášeny jako datový tok prostřednictvím datové technologie GPRS v GSM a pokročilejších sítích. MMS zprávu lze posílat z telefonu na telefon, případně z telefonu do e-mailové schránky. Je možné zvolit okamžité doručení, případně vyzvednutí zprávy příjemcem na webovém portálu.

By Manson Gilcrest

Similar articles

Proč se počítači říká počítač? :: Kde najdu v Samsungu SD kartu?
Užitečné odkazy