Domovská stránka > J > Jak Otevřít Pdf Dokument?

Jak otevřít PDF dokument?

Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci”. Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC“ a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci“ a potvrdíme tlačítkem „OK“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Lidé se také ptají, jak precist pdf?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:
  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Jak otevřít zamčený PDF soubor?
Odemknutí souboru PDF odebráním hesla:
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. Použijte nástroj Odemknout: Zvolte Nástroje > Ochrana > Šifrovat > Odstranit zabezpečení.
  3. Odeberte zabezpečení: Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem použitého v dokumentu.

Co dělat když nejde otevřít soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů:
  1. Nemáte oprávnění k zobrazení souboru.
  2. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup.
  3. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.
Následně, jak opravit chybu v pdf?
Pomocí nástroje Kontrola před výstupem můžete v dokumentu opravit mnoho chyb. To se provádí tak, že se do profilu vloží takzvané opravy pro opravu chyb. Oprava problém automaticky opraví, pokud je to možné, nebo poskytne informace k tomu, abyste mohli problém opravit ve zdrojovém souboru.

Související článek

Jak otevřít soubor ve formátu XML?

Doporučujeme používat stabilní a výkonný textový editor. Standardní poznámkový blok by měl stačit. Pro zkušenější uživatele je možné použít jEdit. Lze použít i textové editory.

A další otázka, jak nastavit otevírání souborů v pdf?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Jak přepsat text v PDF souboru?
Úpravy textu – změnit, nahradit nebo vymazat text
  1. Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů.
  2. Vyberte text, který chcete upravit.
  3. Upravte text jedním z následujících úkonů:
  4. Klikněte mimo výběr, abyste ho odznačili, a začněte znovu.

Co je to PDF soubor?

PDF (zkratka anglického názvu Portable Document Format – Přenosný formát dokumentů) je souborový formát vyvinutý firmou Adobe pro ukládání dokumentů nezávisle na softwaru i hardwaru, na kterém byly pořízeny.
Jak vyplnit dokument v PDF?
Jak vyplnit formulář PDF. Otevřete dokument či formulář PDF v aplikaci Acrobat nebo Acrobat Reader. V pravém panelu klikněte na možnost Fill & Sign , nebo klikněte na ikonu Podepsat na panelu nástrojů. Klikněte na možnost Vyplnit a podepsat.

Můžete se také zeptat, jak zrušit uzamčení pdf?

Odstranění zabezpečení heslem
  1. Otevřete PDF a poté vyberte možnost Nástroje > Chránit > Další možnosti > Odstranit zabezpečení.
  2. Možnosti se liší v závislosti na typu zabezpečení heslem připojeného k dokumentu: Pokud má dokument pouze heslo pro otevření dokumentu, odstraňte je z dokumentu kliknutím na tlačítko OK.

By Cortie

Similar articles

  • Jak otevřít soubor MKV?

    Představujeme bezplatný, ale výkonný přehrávač videa, který vám umožní snadno prohlížet video soubory MKV bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií.

  • Co je to dokument?

    Zákon o archivnictví a spisové službě definuje dokument. Je to jakákoli písemná, obrazová, zvuková nebo jiná zaznamenaná informace, ať už v analogové nebo digitální podobě, která byla vytvořena původcem nebo byla původci doručena.

  • Jak otevřít DVD?

    Stisknutím tlačítka na jednotce otevřete jednotku CD/DVD. Pokud se disk neotevře stisknutím tlačítka na disku nebo tlačítko na disku není k dispozici, můžete se pokusit disk otevřít pomocí systému Windows. K odstranění zásobníku lze použít jednoduché metody v Průzkumníku souborů.

  • Jak převést dokument z PDF do Wordu?

    Pokud chcete převést soubory PDF do Wordu, musíte jako formát exportu vybrat Microsoft Word a poté kliknout na tlačítko Exportovat.

  • Jak otevřít RAW v GIMP?
  • V čem otevřít soubor RTF?
  • Jak otevřít ZIP soubor?
  • Jak otevřít FTP server?
Jak kopírovat text z uzamčeného PDF? :: Jak obnovit tovární nastavení z BIOSu?
Užitečné odkazy