Domovská stránka > P > Proč Se Mi Nezobrazuje Disk?

Proč se mi nezobrazuje disk?

Měli byste se pokusit připojte pevný disk přes jiný port USB nebo na jiném počítači. Pokud je problém s nerozpoznaným zařízením USB rozpoznán, měl by být obviňován z USB portu. Jednotka USB, která nezobrazuje Windows 10, se může také objevit, když napájení USB portu není dostatečné.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak zobrazit disk?

Jak spustit nástroj Správa disků

Také jej můžeme spustit například klepnutím pravým tlačítkem na ikonu "Tento počítač" a v kontextovém menu vybereme položku "Spravovat". (Pro úspěšné spuštění ale musíme mít práva administrátora.) Vybereme položku "Správa disků" a v prostřední části se zobrazí veškeré dostupné disky.
Jak najít externí disk?
Nejoblíbenější externí pevné disky

Win + R > CMD diskmgmt. msc > SprávaDisků > najet na daný disk, kontextovka.

A další otázka, jak opravit externí disk?

Jak na opravu

Jde o to dostat do štěrbiny vhodný předmět a plastové zámečky uvolnit. Máte-li funkční disk, můžete jej přeměnit na externí pomocí pouzdra s elektronikou, které koupíte za pár set korun v obchodě. Jestli vám zůstala funkční elektronika, objednejte si do ní nový disk.
Jak aktivovat disk?
V programu Správa disků klikněte pravým tlačítkem na disk označený jako Chybí nebo Offline. Klikněte na příkaz Aktivovat disk. Po aktivaci by měl být disk označen jako Online.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Lidé se také ptají, proč nejde načíst externí disk v televizi?

Správa disků > pravoklik na disk > inicializovat jako MBR > vytvořit nový jednoduchý svazek > formátovat NTSF > přidělit písmeno > hotovo. Nebo to udělej diskpartem.
Navíc, jak přiřadit nepřiřazený disk?
Abychom mohli navýšit kapacitu systémového oddílu C, tak nejdříve musíme na fyzickém disku mít nějaký nepřiřazený prostor. Ten můžeme získat tak, že zmenšíme nebo zcela odstraníme oddíl Nový svazek (D:). Klikneme tedy na tento oddíl pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vybereme možnost "Odstranit svazek".

Jak nastavit disk?

Správa disků ve Windows 10

Spustíte ho například tak, že kliknete pravým tlačítkem myši na tlačítko Start a vyberete položku "Správa disků". Spuštění nástroje Správa disku kliknutím pravého tlačítka myši na Start. Nástroj "Správa disku" vám ukáže seznam připojených disků a jejich oddíly a svazky.
Jak pridat disk D?
Krok za krokem: Nastavení disku ve Windows
  1. Klikněte do pruhu v dolní části a vyberte „Nový jednoduchý svazek...".
  2. Otevře se průvodce vytvořením jednoduchého svazku.
  3. Vyberte velikost, kterou chcete přiřadit disku.
  4. Vyberte, pod jakým písmenem se bude disk v systému hlásit.

Jak iniciovat externí disk?

Klikněte pravým tlačítkem myši na Neinicializováno a zvolte možnost Inicializovat. Po inicializaci se vám disk už zobrazí přímo ve složce Tento počítač a po naformátování jej můžete začít využívat dle své libosti.

By Conny Milbry

Similar articles

Kam se dává paměťovou kartu do mobilu? :: Proč se počítač odpojuje od Wi-Fi?
Užitečné odkazy