Domovská stránka > J > Jak Dlouho Funguje Iphone?

Jak dlouho funguje iPhone?

Společnost v dokumentu uvedla: „Studie předpokládá, že uživatel má zařízení s OS X nebo tvOS (tj. iMac, MacBook nebo Apple TV) zhruba čtyři roky. Zařízení se systémem iOS nebo watchOS (tj. iPhone, iPad, iPod nebo Apple Watch) má uživatel průměrně tři roky, což je odhadovaná životnost zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Co nejvíce Vybiji baterii iPhone?

Dalším obrovským žroutem baterie jsou pak polohové služby. Ty totiž využívá mnoho aplikací nenápadně na pozadí telefonu, čímž zaměstnává jeho GPS modul či internetové připojení, což se samozřejmě nemůže projevit jinak než právě úbytkem energie.
Můžete se také zeptat, jak dlouho vydrzi baterie iphone se?
Nabízí 5G, skvělý výkon i konzervativní design. Zatímco iPhone SE 2 zvládal dle oficiálních měření až 13 hodin přehrávání videa, 8 hodin streamování a 40 hodin přehrávání zvuku, iPhone SE 3 zvládá dle Applu 15 hodin přehrávání videa, 10 hodin streamování a 50 hodin přehrávání zvuku.

Můžete se také zeptat, jak na baterii iphone?

Jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku?
  1. NEPOUŽÍVEJTE IPHONE MIMO ROZMEZÍ 0 - 35 STUPŇŮ
  2. NENABÍJEJTE BATERII V IPHONU S OCHRANNÝM KRYTEM.
  3. POUŽÍVEJTE KVALITNÍ NABÍJECÍ KABELY A ADAPTÉRY.
  4. AKTUALIZUJTE OPERAČNÍ SYSTÉM.
  5. NIKDY NEVYBÍJEJTE BATERII V IPHONU POD 20%
  6. NEBOJTE SE NABÍJET IPHONE ADAPTÉREM OD IPADU.
Jak se chovat k baterii iPhone?
jestli se někdy dostanete do situace, že pár týdnů svůj telefon neplánujete využívat, nenabíjejte ho na 100%, ani ho úplně nevybíjejte. Hodí se dobít baterii zhruba do 50% a v takovém stavu iPhone vypnout. Baterie se tak ocitne v udržovacím režimu, kde vydrží i několik týdnů. nabíjení přes noc ničemu nevadí.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, jak často nabíjet iphone?

Pokud budete o baterii svého iPhonu správně pečovat, vydrží vám možná i déle, než tvrdí výrobce. Apple uvádí výdrž baterie u každého zařízení na 1 000 nabíjecích cyklů. Jeden cyklus znamená vybití ze 100 % na 0 %. Životnost baterie ale samozřejmě závisí i na její kapacitě.
Navíc, jak často měnit iphone?
Diskuze - Většina jablíčkářů vymění svůj iPhone jednou za čtyři roky.

Jak dlouho se nabíjí iPhone?

Nabíjení iPhonu trvá se správným kabelem a v závislosti na modelu zhruba 2,5-3 hodiny.
Co ničí baterii iPhone?
Nabíjení v extrémních teplotách

Už při samotném nabíjení bývá někdy telefon abnormálně teplý (hlavně při používání výkonnější nabíječek), a když ho ještě rozpaluje přímé slunce, trpí dvojnásob. iPhone tak nejlépe nabíjejte při běžné pokojové teplotě, a v létě ho schovejte do stínu.

Navíc, jak dlouho vydrzi baterie iphone 13?

Výdrž baterie: i dva dny na jedno nabití

Uvnitř iPhonu 13 je paradoxně ještě o něco větší baterie (3 240 mAh) než v iPhonu 13 Pro (3 095 mAh). Nabití 20W originálním Apple adaptérem z 0 na 75 % přitom trvá zhruba 45 minut, do 100 % pak celkem hodinu a půl.

By Nashom

Similar articles

Jak nastavit kalendář? :: Jak změnit barvu hodin na iphone?
Užitečné odkazy