Domovská stránka > C > Co Dělat Když Se Mi Zamyká Notebook?

Co dělat když se mi zamyká notebook?

Když ponecháte počítač pár minut bez obsluhy, zamkne se automaticky obrazovka a před opětovným použitím musíte zadat své heslo. Děje se tak z bezpečnostních důvodů (nikdo vám nemůže zasahovat do práce, když od počítače odejdete), ale pro někoho může být doba do zamknutí příliš krátká.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký notebook je nejlepší?

Nejlevnější notebooky v České republice jsou nejprodávanější.

Jak zrušit zamykání počítače?

Přejděte do Konfigurace počítače > Nastavení systému Windows > Šablony pro správu >Ovládací panely > Přizpůsobení U položky Nezobrazovat zamykací obrazovku nastavte Povoleno.
Jak odemknout zamčený počítač?
Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit.

A jak zabránit uspání počítače?

Na domácím PC

Pokud tomu chcete zabránit, jako domácnost to máte poměrně snadné – stačí přejít v nabídce Start do Nastavení -> Systém -> Napájení a režim spánku.
Lidé se také ptají, jak zrušit uzamčení obrazovky?
Nastavení nebo změna zámku obrazovky
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky.
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Jak udělat aby se notebook při zavření nevypnul?

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte zavření krytu a zvolte nabízenou možnost Změnit akci prováděnou při zavření krytu. Zde uprostřed okna u položky Při zavření víka zvolte Neprovádět žádnou akci a uložte změny. Díky tomuto snadnému nastavení už se vám notebook při zavření nevypne.
Jak vypnout Windows Lock?
Vpravo dvakrát poklikejte na položku „Nezobrazovat zamykací obrazovku" (Do not display the lock screen) a na otevřeném okně vlevo zadejte „Povoleno" (Enabled) – povolujete „zákaz zobrazování". Okno zavřete kliknutím na „OK".

Jak zakázat přihlašovací obrazovku?

V levé části editoru přejděte na »Místní počítač – zásady | Konfigurace počítače | Šablony pro správu | Ovládací panely | Přizpůsobení« a v pravé části okna dvojklikem otevřete položku »Nezobrazovat zamykací obrazovku«. V okně »Nezobrazovat zamykací obrazovku« vyberte volbu »Povoleno«.
Jak změnit zamykací obrazovku Windows 10?
Zamykací obrazovku si můžete přizpůsobit.
...
  1. Vyberte Start >Nastavení .
  2. Vyberte Přizpůsobení > Zamykací obrazovka.
  3. Vyberte seznam pro Přizpůsobení zamykací obrazovkya pak proveďte jednu z těchto akcí: Vyberte Windows pro krásné fotografování, které se zobrazí automaticky.

Jak odseknout počítač?

Správce úloh napoví a pomůže. Najděte tu, která nereaguje, vyberte ji a klikněte na tlačítko Ukončit úlohu. Jakmile dojde k „odseknutí", spusťte program znovu a pokračujte, kde jste skončili. Pokud PC znovu zamrzne, bude aplikace nadále představovat problém.

By Pitts Sayers

Similar articles

Proč se mi sám zapíná počítač? :: Jak se projevuje vadný zdroj PC?
Užitečné odkazy