Domovská stránka > J > Jak Obnovit Google Účet?

Jak obnovit Google účet?

Postupujte podle pokynů k obnovení účtu na adrese https://accounts.google.com/signin/recovery. Budete muset zodpovědět několik dotazů, podle kterých ověříte, že je účet skutečně váš. Pokud jej podaří obnovit, vytvoříte si nové silné heslo, které jste dříve nepoužili.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Navíc, jak overit google účet?

Zařízení Android je offline
  1. Na přihlašovací stránce Google zadejte své uživatelské jméno a heslo.
  2. Pokud se zobrazí obrazovka „Ověřte, že jste to vy", klepněte na Další způsoby ověření Získat bezpečnostní kód z telefonu Android.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak se dostat do účtu Gmail?
Zapomněli jste e-mailovou adresu, pomocí které se přihlašujete
  1. Postupujte podle pokynů k nalezení uživatelského jména. Je třeba znát následující údaje: telefonní číslo nebo sekundární adresu pro obnovení účtu,
  2. Podle pokynů potvrďte, že vám účet patří.
  3. Zobrazí se seznam uživatelských jmen, která odpovídají vašemu účtu.

Následně, jak odblokovat telefon huawei z googlu?

Po obnovení továrního nastavení bez korektního odebrání google účtu musí uživatel v průvodci nastavením vložit google účet, který byl v telefonu zadán před provedením resetu. Toto platí ať už bylo obnovení uděláno přímo z androidu nebo z recovery (wipe data).
Lidé se také ptají, jak najít vyplý telefon?
Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak najít svůj vybitý telefon?

Google hledání telefonu můžeš zahájit třeba tím, že se podíváš na stránku Najdi telefon Google, kde se ti zobrazí seznam všech zařízení spárovaných s tvým Google účtem. Zde máš pak po výběru zařízení možnost najít telefon Android či iOS a uzamknout jej na dálku, případně smazat všechna data z něj.
A jak odblokovat telefon přes google účet?
Resetování gesta (pouze Android 4.4 nebo starší)

Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky.

Někdo se také může ptát, jak odblokovat gmail?

Do vyhledávacího pole v horní části seznamu chatu zadejte jméno kontaktu, který chcete odblokovat. V poli, které se objeví, klikněte na Odblokovat (v Gmailu zrušte zaškrtnutí políčka Blokovat).
Pokud jde o toto, jak smazat google účet v počítači?
Přihlaste se na stránku https://myaccount.google.com a klikněte vpravo na odkaz Smazání účtu nebo služeb. Dále klikněte na Smazat účet Google a data. Před smazáním Gůgl účtu si svá data můžete stáhnout. Zaškrtněte oba checkboxy a klikněte na tlačítko SMAZAT ÚČET.

Následně, jak smazat účet na gmail?

Smazání Gmailu
  1. Před smazáním Gmailu si stáhněte data.
  2. Přejděte do účtu Google.
  3. Vlevo klikněte na Data a ochrana soukromí.
  4. Přejděte na Data z aplikací a služeb, které používáte.
  5. V sekci Stažení nebo smazání dat klikněte na Smazání služby Google.
  6. Vedle Gmailu klikněte na Smazat .

By Gorski

Similar articles

Jak zapnout notebook Dell? :: Kam se ukládají Kontakty v iPhone?
Užitečné odkazy