Domovská stránka > J > Jak Nabít Iphone?

Jak nabít iPhone?

i Pro nabíjení iPhone použijte originální nabíječku nebo nabíječku certifikovanou společností Apple (Made for iPhone – Mfi). Vyhnete se jak riziku poškození telefonu, tak případům, kdy iPhone nenabíjí. S některými neoficiálními kabely totiž iPhone nejde nabít, resp. nabíjení vůbec není indikováno.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Lidé se také ptají, jak vyčistit nabíjecí konektor iphone?

Na čištění nabíjecího konektoru u iPhonu doporučujeme použít tenké párátko a starý zubní kartáček. Můžete také použít jehlu, pinzetu, ale dřevěné párátko je jednoznačně šetrnější řešení. Pokud nečištíte nabíjecí konektory každý den, mohli byste nabíjecímu konektoru iPhonu spíše uškodit než pomoci.
Jak opravit nabíječku na iPhone?
Jak opravit poškozený kabel od nabíječky
  1. Najděte místo, kde jsou dráty poškozené.
  2. Důkladně sejměte izolační vrstvu a kolem ní ponechejte asi 2cm okraj.
  3. Opatrně vyřízněte část poškozených drátů.
  4. Dráty z obou stran řezu pečlivě stočte, aby se všechny do jednoho spojily.

Co delat kdyz mi nefunguje nabíječka?

Jestliže nabíjíte z portu USB, zkuste jiný port, nebo ještě lépe jiný počítač.
  1. Zkontrolujte zásuvku.
  2. Častou příčinou problémů s nabíjením je kabel.
  3. Příčinou může být znečištěný konektor.
  4. Pokud s telefonem pracujete, bude se nabíjet pomaleji.
  5. Nabíjení z USB portu je pomalé
Jak vycistit USB nabijeni mobil?
Špína je totiž udusaná a natlačená vzadu a tvoří vážně pevnou vrstvu. Abyste se jí zbavili, budete potřebovat něco ostrého a tenkého, třeba špendlík nebo šicí jehlu. Nejbezpečnější bude použít nějaký nevodivý materiál, třeba dřevěné párátko.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak nabíjet baterii iPhone?

iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.
Jak správně nabíjet iPhone 12?
iPhony 8 a novější můžete položit displejem nahoru na nabíječku s certifikací Qi, iPhony 12 lze nabíjet také pomocí MagSafe. iPhone připojte k zapnutému počítači. Pokud jablečný telefon připojíte k vypnutému počítači, může se naopak místo nabíjení vybíjet. Nabíjení poznáte podle zobrazení ikony blesku v ikoně baterie.

Čím nabíjet iPhone 12 pro max?

Nabíjejte všemi dostupnými způsoby

iPhony 12 a 12 Pro můžete nabíjet jak standardně pomocí kabelu, tak i bezdrátově a to jak pomocí klasických bezdrátových nabíječek, tak MagSafe. Co se pak týče kabelového nabíjení, telefon může být dobíjen až 18W, které mu zaručí maximální možnou rychlost nabití.
A jak vyčistit port na nabíjení?
Vsuňte jehlu očkem napřed do otvoru konektoru a snažte se ze dna vyškrábnout usazený prach. Tahem jehly ho vytáhněte z konektoru ven. Po chvíli zjistíte, že dostáváte ven značně velké množství prachu. Pokračujte, dokud v prostoru konektoru budou nečistoty.

Jak dostat vodu z konektoru iPhone?

Když jsou iPhone nebo Lightning doplněk vlhké

Držte iPhone Lightning konektorem dolů a klepejte jím lehce o ruku, abyste odstranili přebytečnou tekutinu. Nechte iPhone na suchém místě, kde proudí vzduch. Počkejte nejmíň 30 minut a zkuste ho nabít Lightning kabelem nebo ho připojit k Lightning doplňku.

By Shig Matousek

Similar articles

Jak vyčistit konektor na sluchátka? :: Jaký bude iPhone 13?
Užitečné odkazy