Domovská stránka > P > Proč Se Mi Nenabíjí Baterie V Notebooku?

Proč se mi nenabíjí baterie v notebooku?

Nejprve zkontrolujte připojení a vzhled baterie/ adaptéru

2. Zkontrolujte, zda není uvolněný konektor adaptéru (viz obrázek níže: A-koncovka napájecího kabelu / B-zástrčka / C-jack do notebooku) nebo zkuste použít jinou zásuvku. 3. Ověřte, zda není poškozený adaptér nebo kabel.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak resetovat baterii v notebooku?

Nejjednodušším způsobem kalibrace baterie notebooku je nechat ji opakovaně nabít do plné kapacity a pak ji opět vybít. Abyste nemuseli celou dobu na notebooku pracovat, můžete ve Windows upravit nastavení tak, aby notebook při neaktivitě nepřešel do režimu spánku či hibernace.
Někdo se také může ptát, jak nastavit nabíjení baterie?
V menu aplikace zvolte Nastavení hardwaru a dále Napájení. Nastavení prahů baterie se nachází téměř až na konci okna. Tady si lze nastavit práh zahájení a skonční nabíjení. Baterie se tak může začít nabíjet při poklesu na 70 % kapacity a skončit nabíjení při 90 % kapacity.

Jak nabít baterii do notebooku?

Pokud chcete co nejdéle uchovat kapacitu baterie, pak se ji naučte nabíjet v ten správný čas. To znamená, že budete notebook k napájecímu kabelu připojovat v okamžiku, kdy se nabití akumulátoru pohybuje mezi 30 % až 80 %. Některé zdroje uvádí 20 % až 80 %.
Někdo se také může ptát, jak zjistit jestli nabíječka funguje?
Proveďte kontrolu! Jako první se můžete na nabíjení podívat z pohledu telefonu. Nainstalujte si aplikaci Ampere, zapněte ji a připojte telefon do nabíječky. Jestliže se zařízení nabíjí, bude v u položky Stav zobrazeno Nabíjí se a čísla v horní části budou mít zelenou barvu.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak obnovit kapacitu baterie v notebooku?

Přejděte na položku Rozšířené nastavení a klikněte na tlačítko Baterie. Pod tím klikněte na položku "Akce při kritickém stavu baterie" a nastavte ji na hibernaci. Poté klikněte na "Nízký stav baterie" a nastavte ji na 5%. Díky tomu počítač místo vypnutí se při nízké kapacitě, přejde do stavu hibernace.
Jak resetovat baterii?
Odpojte zařízení od nabíjení, zapněte jej na 2 minuty, vypněte jej a znovu připojte k nabíjení. Tento čas nabíjejte 1 hodinu.

Navíc, jak prodloužit výdrž baterie notebooku?

7 tipů společnosti Dell pro zvýšení výdrže baterie vašeho notebooku
  1. Snižte jas displeje.
  2. Zvolte si správně rychlost pevného disku.
  3. Uchovávejte data přímo v počítači.
  4. Nezatěžujte zbytečně procesor.
  5. Vypněte bezdrátové připojení k internetu.
  6. Používejte programy pro správu energie.
A další otázka, jak dostat ikonu baterie na hlavní panel?
Přidání ikony baterie na hlavní panel: Vyberte Start > Nastavení > Přizpůsobení > Hlavní panel a pak se posuňte dolů do části Oznamovací oblast. Zvolte Vybrat, které ikony se budou zobrazovat na hlavním panelu a pak zapněte přepínač Napájení.

Jak nastavit stav baterie?

* Pokud se výdrž baterie v procentech nezobrazuje, přejděte do Nastavení > Baterie a zapněte Stav baterie. Pokud je aktivní Režim nízké spotřeby, výdrž baterie v procentech se ve stavovém řádku zobrazuje stále.

By Hardy Somilleda

Similar articles

Jak nastavit baterii? :: Jak nabít novou baterii do notebooku?
Užitečné odkazy