Domovská stránka > J > Jak Přehrát Cd Na Notebooku Bez Mechaniky?

Jak přehrát CD na notebooku bez mechaniky?

Instalace softwaru pomocí externí jednotky CD nebo DVD
  1. Zapojte kabel USB do některého z volných portů USB v notebooku.
  2. Pokyny k instalaci a používání externí jednotky najdete v dokumentaci dodané s jednotkou USB CD/DVD.
  3. Po nainstalování jednotky vložte disk se softwarem do jednotky a software nainstalujte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Jak nainstalovat program bez CD mechaniky?

Máte-li nakoupené programy na optických discích, můžete si vytvořit jejich přesné datové kopie na pevném disku (pokud to licenční ujednání softwaru vysloveně nezakazuje). Tuto kopii, říká se jí obraz, pak můžete speciálním programem připojit jako CD mechaniku a program z ní nainstalovat, nebo spustit.
Co je to mechanika v PC?
Optická mechanika je zařízení v počítači, které slouží ke čtení cd nebo dvd disků. Dnes už je mnohé nové počítače nemají. Dříve sloužily dvd vypalovačky hlavně k instalaci operačního systému nebo programů a také k zálohování dat.

Můžete se také zeptat, co je mechanika notebooku?

Optická mechanika slouží ke čtení nebo zápisu optických disků CD, DVD nebo moderních Blu-ray. Dnešní notebooky jí však již běžně vybavené nejsou.
Pokud jde o toto, co to je mechanika?
Mechanika je obor fyziky, který se zabývá mechanickým pohybem, tedy přemísťováním těles v prostoru a čase a změnami velikostí a tvarů těles. Mezi nejčastěji používané veličiny v mechanice patří poloha, rychlost, zrychlení, síla, energie a hybnost.

Související článek

Jak skenovat na notebooku?

Chcete-li spustit program Malování, klikněte na lupu vedle tlačítka Start. Pokud chcete upravit kvalitu naskenovaného obrázku, můžete to provést v malování.

Jak na notebooku vysunout CD?

V dřívějších verzích systému Windows klikněte na tlačítko Start a poté na možnost Tento počítač. Pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu diskové jednotky, která uvízla, a poté klikněte na možnost Vysunout. Dvířka zásuvné jednotky by se měla otevřít nebo by měl být vysunut disk ze štěrbiny jednotky.
Následně, jak spustit cd v notebooku?
Přehrávání CD nebo DVD

Vložte do jednotky disk, který chcete přehrát. Obvykle se disk začne přehrávat automaticky. Pokud ne nebo pokud chcete přehrát už vložený disk, otevřete Windows Media Player a v knihovně přehrávače vyberte v navigačním podokně název disku.

Jak vysunout mechaniku?

V Průzkumníku Windows ve Windows 7 se přesuňte na ikonku Počítač. Ve Windows 8 či 10 spusťte program Průzkumník souborů a použijte ikonku Tento počítač. Pak klepněte pravým tlačítkem na ikonku optické mechaniky a z místní nabídky vyberte položku Vysunout.
Navíc, jak nainstalovat program v iso?
v Windows 8.1 nebo 10, můžete připojit soubor ISO jako virtuální jednotku a odtud nainstalovat software. Ve starších verzích Windows, budete si muset stáhnout nástroj, který za vás může připojit soubor ISO. Soubor ISO můžete také vypálit na disk CD nebo DVD a nainstalovat jej z disku.

Jak hrát hru bez CD?

Existují programy, které umí z CD či DVD vytvořit t. zv. obraz disku a uložit na HDD v PC a vytvořit virtuální mechaniku, která umí při spuštění hry tento obraz CD/DVD podstrčit jako originální CD. Je jich dost, nejužívanější je Daemon Tools.

By Petronia

Similar articles

Jak stáhnout The Sims 4 bez CD? :: Jak nastavit automatické zapnutí počítače?
Užitečné odkazy