Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Poslat Email?

Proč mi nejde poslat email?

Ověřte, zda je používán správný SMTP server

Ověřte, zda pro danou e-mailovou adresu používáte správný SMTP server. Většinou nelze posílat zprávy z účtu jednoho poskytovatele pošty pomocí služby jiného poskytovatele pošty.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Proč nejde odeslat email z Outlooku?

Zkontrolujte dolní část okna Outlook. Pokud vidíte Odpojeno, Práce offline nebo Zkoušíme se připojit, znamená to, že není možné kontaktovat e-mailový server a váš e-mail poslat. Zvolte Odeslat a přijmout > Předvolby > Práce offline a přepněte mezi offline a online režimem.
Co dělat když mi nechodí email?
Do emailové schránky nepřichází emaily

Zkontrolujte Vaše připojení k internetu. Zkontrolujte Vaše přihlašovací údaje a nastavení (login, heslo, server příchozí pošty). Zkontrolujte zda není plná vaše emailová schránka. Pokud nechodí jen určité emaily zkontrolujte zda nejsou ve SPAMU.

Jak synchronizovat emaily?

Zkontrolujte nastavení svého telefonu nebo tabletu
  1. Přejděte v zařízení do Nastavení .
  2. Klepněte na Uživatelé a účty.
  3. Zapněte přepínač Automaticky synchronizovat data.
Následně, co znamená odchozi pošta?
Když se vám zobrazí upozornění, že e-mail nebyl odeslán, tento e-mail se pak přesune do složky Odchozí. Podívejte se do složky Odchozí a zkuste e-mail znova odeslat takto: V aplikaci Mail přejděte do seznamu poštovních schránek.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Navíc, jak odeslat email z iphonu?

Nastavení výchozího poštovního klienta iPhone pro příjem a odesílání pošty pomocí IMAP připojení provedete dle následujícího návodu: V iPhonu přejděte do Nastavení > Pošta, klikněte na Účty a poté na Přidat účet (ve výběru poskytovatele účtu vyberte Jiný > Přidat poštovní účet).
Můžete se také zeptat, jak odstranit poštu k odeslání?
Vstupte do K odeslání kliknutím na něj. Vyberte e-maily a poté klikněte pravým tlačítkem a poté vyberte Vymazat z nabídky pravého kliknutí. Nebo můžete jen vybrat zprávy a stisknout Vymazat na klávesnici.

A co znamená outbox?

Pošta k odeslání

en A folder that stores messages that have been created but not yet sent.
Kde je v Gmailu spam?
Otevřete Gmail na počítači. Vlevo klikněte na Více. Klikněte na Spam.

Co znamená synchronizace Gmail?

Data můžete zálohovat na server Google a synchronizovat je s účtem Google. V závislosti na typech obsahu lze zálohovat a synchronizovat několika způsoby. Pokud chcete přenášet data ze starého zařízení do nového, nastavte zálohu na starém zařízení a synchronizujte s účtem Google na novém zařízení.

By Honebein

Similar articles

Proč je dobře plánovat? :: Kolik GB RAM má mít notebook?
Užitečné odkazy