Domovská stránka > J > Jak Snížit Hlučnost Notebooku?

Jak snížit hlučnost notebooku?

Používání notebooku vzhledem k hluku - Notebook udržujte čistý, ať nemáte plné ventilátory špíny a prachu (občas vysajte mřížky pro nasávání a vyfukování vzduchu). Pod notebookem mějte jakoukoliv podložku, aby mohl k/od ventilátorů vzduch, čímž jim snížíte otáčky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Jak ztišit notebook?

Špatné nastavení pomocí hdparm totiž může způsobit problémy. Majitelé netbooků, které si přístroj koupili s nějakou linuxovou distribucí, mohou ke ztišení disku použít příkaz hdparm -B 255 /dev/sda (tím se vypíná správa napájení disku, jež ovládá i parkování hlavičky).
Můžete se také zeptat, jak snížit hučení počítače?
Hlučné pc může být také díky tomu, že máte hlučný hard disk. Často „cvrlikají" disky staré nebo ty, které už moc dlouho nevydrží a brzy přestanou fungovat. Pokud chcete pc nebo notebook zrychlit, ale také jej hlavně ztišit, vyměňte harddisk starý za nový SSD.

Jak vypnout chlazení na notebooku?

jak vypnout ventilátor, jednoduše Start -> vypnout. Vypnutý notebook je asi jediná situace kdy bude vypnutý i ventilátor. Bohužel, je to notebook a pasivní režim se dnes příliš "nenosí", chlazení je dimenzované "tak akorát" a ventilátor má stále alespoň minimální otáčky.
Můžete se také zeptat, jak opravit větrák v notebooku?
To znamená, že stačí odejmout klávesnici u notebooku a několik malých krytů a můžete ventilátor demontovat a namontovat nový. Druhý způsob je tzv. přes zadní kryt. V tomto případě se odejme kompletně spodní kryt a nebo jen menší výřez v hlavním krytu a můžete spustit montáž/demontáž ventilátoru.

Související článek

Jak snizit Pink?

Počítač, na kterém hrajete hry, byste měli připojit k internetu pomocí kabelu UTP. Snížení webového PINGu je základní věc, kterou byste měli udělat.

Jak zchladit počítač?

www.extremetech.com Optimální konfigurací je nechat počítač nasávat chladný vzduch z přední strany nebo z boku a vyfukovat ho větrákem v horní zadní části. Pokud není okolní teplota vysoká, na výfuk stačí spodní větrák zdroje, ale v těchto vedrech se hodí mít další aktivní odvětrávání ve vrchní části skříně.
Navíc, jak ztišit ventilátor?
Pokud si na výměnu chladiče grafické karty netroufáte, můžete snížit hlučnost ventilátoru prostřednictvím freewarového nástroje Rivatuner.

Někdo se také může ptát, jak snížit hlučnost ventilátoru?

U potrubních ventilátorů je možné mimo izolace potrubí použít tlumiče hluku, které dokáží výrazně snížit hladinu hluku. Dalším prvkem, který ovlivňuje hlučnost, je čistota ventilačního potrubí, jeho komponent a samotného ventilátoru. Pravidelnou údržbou předejdete zvyšování hladiny akustického hluku.
Jak ztišit PC zdroj?
Velmi jednoduchým způsobem lze ztišit většinou poslední hlučnou věc v počítači zdroj. Stačí kus plechu/lepenky, molitan a šikovné ruce. Výsledkem je tlumič zdroje, který sníží hluk o 10 - 15 dB nebo víc - v závislosti na tom jak dobrý tlumič vyrobíte.

A jak zvýšit výkon větráku u notebooku?

Program na zrychlení větráku neexistuje, jedině zvýšení napájecího napětí. Maximálně se můžeš podívat, jestli v přívodu k větráku není předřadný odpor a ten vyndat.

By Salem

Similar articles

Jak snížit otáčky ventilátorů v PC? :: Jak opravit zvuk na notebooku HP?
Užitečné odkazy