Domovská stránka > J > Jak Přepnout Monitor Na Hdmi?

Jak přepnout monitor na HDMI?

Zapněte počítač. Na monitoru nebo projektoru vyberte správný zdroj videa. Pokud například na monitoru používáte videokonektor HDMI 1, nastavte zdroj na HDMI 1. Další informace o změně zdroje videa naleznete v uživatelské příručce k monitoru nebo projektoru Dell.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký HDMI kabel k televizi 4K?

Vysokorychlostní kabel HDMI je navržen a testován pro přenos videa s vyšším rozlišením, jako je 4K, 3D a Deep Color. Tento kabel doporučujeme, pokud používáte některou z těchto technologií.

Jak rychle přepínat mezi okny?

Alt + Esc = Klávesová zkratka vám umožní přepínat mezi otevřenými okny bez náhledu.
Jak rychle přepínat mezi plochami?
Nastavení a klávesové zkratky pro virtuální plochy
  1. Win + Ctrl + šipka doleva nebo doprava – Rychlé přepínání mezi virtuálními plochami.
  2. Win + Ctrl + D – Tato zkratka umožňuje rychlé vytvoření nové virtuální plochy, na kterou budete automaticky přesměrováni.

Jak přepínat mezi monitory ve hře?

Máte-li v plánu na jednom monitoru hrát hry a druhý zároveň využívat jiným způsobem, ujistěte se, že máte hru spuštěnou v tzv. borderless fullscreen režimu (celá obrazovka v okně). To vám umožní přepínat mezi monitory snáz a rychleji, než kdybyste měli nastaven klasický režim fullscreen.
Někdo se také může ptát, jak změnit uspořádání obrazovek?
Pokud jste připojili další obrazovku a nezobrazuje se v nastavení, vyberte Start > Nastavení > Systém > Obrazovka > Změnit uspořádání obrazovek a pak vyberte Rozpoznat.

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

Jak restartovat monitor?

Ověřte, zda je dioda na adaptéru zapnutá. Pokud není, použijte jiný adaptér a zkuste znovu. Zapojte do zásuvky jiné elektrické zařízení a ověřte, zda zásuvka normálně funguje. Připojte monitor k jinému počítači (PC / Notebook) a ověřte, zda normálně funguje.
Proč mi nejde obrazovka?
Zkontrolujte, zda obrazovka není prasklá, otlučená nebo jinak poškozená. Pokud používáte pouzdro nebo fólii na obrazovku, sundejte je. Pokud máte nasazené rukavice, sundejte je. Pokud jsou na obrazovce nebo senzorech nějaké nálepky, sejměte je.

Pokud jde o toto, co dělat když mám černou obrazovku?

[Notebook] Řešení problému - Počítač nelze zapnout a objeví se černá obrazovka
  1. Odstraňte baterii (některé modely nemají vyjímatelnou baterii) a adaptér.
  2. Stiskněte a podržte zapínací tlačítko po dobu 40 sekund.
  3. Znovu připojte baterii (pouze pro modely s vyjímatelnou baterií) a připojte adaptér.
A jak zmenit prioritu monitoru?
Podle toho, jak máte obrazovky uspořádané ve fyzickém světě, je rovněž uspořádejte na schématickém plánku v Nastavení | Systém | Displej. Je-li potřeba prohodit pořadí, jednoduše uchopte první obrazovku a tažením ji umístěte za druhou. Vše nakonec potvrďte tlačítkem Použít.

Někdo se také může ptát, jak přepnout primární monitor?

Na stroji můžete změnit obrazovku, která se má zobrazovat na displeji po stisknutí . Stiskněte . Stiskněte [Možnosti] → [Nastavení displeje] → [Výchozí obrazovka (Monitor stavu/Zrušit)].

By Hamlani Fickel

Similar articles

Jak automaticky přihlásit uživatelé? :: Jak zapnout druhou obrazovku?
Užitečné odkazy