Domovská stránka > J > Jak Připnout Příspěvek Na Facebooku?

Jak připnout příspěvek na Facebooku?

Postup připnutí příspěvku nahoru na timeline stránky:
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
  2. Klepněte na Stránky a přejděte na svoji stránku.
  3. Přejděte na příspěvek na timeline stránky.
  4. V pravém horním rohu příspěvku klepněte na .
  5. Vyberte možnost Připnout nahoru.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zviditelnit na Facebooku?

Pokud začínáte podnikat a chcete využít Facebook k propagaci, oceníte tyto čtyři tipy, které vám pomohou zviditelnit vaši stránku.

A jak se topuje na fb?

Vpravo nahore u toho prispevku ti vyjede menu, vyberes Oznacit jako oznameni, pak to zopakujes a vyberes Pripnout nahoru.
Co znamená Pripnout prispevek?
Twitter, stejně jako Stránka na Facebooku, umožňuje připnout Tweet (příspěvek) na první pozici na profilu. Tradiční funkce co umí být dobrý sluha ale také špatný pán. Je bohužel zcela běžné, že přijdete na profil na Twitteru či Facebooku a na horní pozici vidíte měsíce starý připnutý příspěvek.

Lidé se také ptají, jak napsat příspěvek do skupiny na facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na , potom na Skupiny a vyberte skupinu. Klepněte na Fotky nebo Video, vyberte fotku nebo video a klepněte na Další nebo Hotovo. Až si vyberete fotku nebo video, můžete napsat popisek. Pak klepněte na Přidat.
Co znamená připnout skupinu?
Když připnete skupinu, objeví se nahoře v seznamu skupin. Připnout jde nanejvýš 10 skupin zároveň. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Klepněte na Skupiny.

Související článek

Jak změnit profilovou fotku na Messengeru bez Facebooku?

Nejprve si v prohlížeči otevřete kartu profilu. Pokud najedete myší na svůj profilový obrázek, můžete jej aktualizovat v dolní polovině kruhu. Když na ni kliknete, otevře se nabídka, kde si můžete vybrat z již nahraných fotografií nebo nahrát novou fotografii.

Jak odepnout příspěvek na Facebooku?

Přejděte na příspěvek. Klepněte na . Zvolte Odepnout z horní části, Upravit příspěvek nebo Odstranit.
Pokud jde o toto, jak aktualizovat příspěvek na facebooku?
U svého příspěvku na Facebooku klikni vpravo nahoře na malou šipku dolů. Rozbalí se nabídka, ze které vybereš možnost Obnovit sdílenou přílohu (ve slovenské verzi Obnoviť prílohu). 2a. Pokud tuto možnost nevidíš, stačí nejdřív kliknout na čas (datum) uveřejnění svého příspěvku.

Jak zviditelnit příspěvek na FB?

Pokud jste ale správcem firemní stránky na Facebooku, měli byste vědět, co rozhoduje o tom, komu se vaše příspěvky zobrazí.
...
5 tipů, jak zvýšitkvalitu svých příspěvků
  1. Využívejte multimédií Facebook miluje fotografie.
  2. Vybízejte k aktivitě
  3. Poznejte své publikum.
  4. Nespoléhejte na zelenáče.
  5. Plánujte dopředu.
Kdo vidí mé komentáře na Facebooku?
Příspěvky na Stránkách jsou vždy veřejné, takže i komentáře pod příspěvky jsou veřejné. Může je vidět tedy kdokoliv a vyhnout se tomu nelze, takhle to prostě má fungovat.

A další otázka, jak pripnout komentar na ig?

Připnutí komentáře je snadné, stačí pouze podržet prst na komentáři, přičemž se vám na pravé straně zobrazí možnost připínáčku, který umožní připnout komentář. Je to funkce, kterou už implementovalo mnoho služeb, jako je například Twitter a YouTube.

By Boaten

Similar articles

Co znamenají vaší zástupci na FB? :: Jak přijmout hovor na Xiaomi?
Užitečné odkazy