Domovská stránka > J > Jak Nastavit Sms?

Jak nastavit SMS?

Jak nastavit SMS
  1. V menu najděte „Nastavení“: Stiskněte ikonu Aplikace. Stiskněte Zprávy.
  2. Zvolte funkci Zprávy: Stiskněte Výchozí aplikace pro zprávy SMS. Stiskněte Zprávy.
  3. Uložte číslo střediska zpráv: Stiskněte Pokročilé. Stiskněte Centrum zpráv SMS.
  4. Dokončete: Stisknutím tlačítka Domů se vrátíte na úvodní stránku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak odeslat SMS v urcity čas?

Pro aktivaci funkce a naplánování odeslání bude stačit dlouze podržet tlačítko pro odeslání. Tím se otevře menu, v němž vyberete datum a čas plánovaného odeslání. Funkce však poběží jen na systému Android 9 a novějších, přičemž bude třeba též aktualizovat aplikaci Zprávy.
Někdo se také může ptát, jak nastavit dual sim sms?
Pojďme se tedy podívat na praktickou stránku, kde a jak co nastavit. V nastavení klikněte na položku Správa SIM, kde uvidíte obě vaše SIM a jejich nastavení. Můžete zde některou ze SIM zcela vypnout (odpojit) nebo znovu zapnout.

Někdo se také může ptát, jak změnit mms na sms?

Pokud to chcete provést, stáhněte si speciální aplikaci, ze které budete později textové zprávy z vašeho telefonu posílat. Aplikace zaměřená na tento problém, kterou najdete v obchodě Google Play, se jmenuje „Textra". Kromě nechtěného převodu SMS na MMS nabízí také spoustu dalších užitečných funkcí.
Lidé se také ptají, jak zjistím že si precetl sms?
Pokud máte například MIUI tak Settings/Nastavení -> Systémové aplikace -> Zprávy a tam najdete Stav doručení a Zvuk doručení zprávy.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

A jak nastavit potvrzení o doručení sms?

Provedete to v aplikaci, ve které píšete zprávy (SMS a MMS). Zde nejprve stisknete tlačítko [Menu] a z nabídky vyberete Nastavení. V části Nastavení SMS zpráv pak aktivujte zatržítko Potvrzení o doručení.
Co je to chyba 38?
Popis chyby: Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést, protože je v paměti stále předchozí instance daného ovladače zařízení. Ve většině případů jsou problémy se soubory Code 38 způsobeny soubory souvisejícími s 38 chybějícími nebo poškozenými malwarem či virem.

A jak zjistit že jsem zablokovana na sms?

Jak zjistit, zdali jsem blokovaný

Pokud si vás někdo zablokuje, tak dotyčná osoba od vás nebude dostávat žádné zprávy ani iMessage, a ani se nezobrazí žádná notifikace, či upozornění, že jste osobě volali. Pro osobu, která si vás zablokovala, se prakticky jevíte jako někdo, kdo neexistuje.
Následně, jak zjistit blokované číslo?
Mezi jeden z používaných postupů patří to, že na kontakt, u kterého máte podezření, že vás zablokoval, zavoláte. Pokud se ve sluchátku ozve jedno dlouhé pípnutí, po kterém bude následovat několik krátkých, tak vás kontakt může mít zablokovaného. Zjistit, zdali vás kontakt blokuje, můžete i pomocí poslání iMessage.

Jak si precist blokované zprávy?

Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .

By Zurek

Similar articles

Co dělat když mi nechodí emaily? :: Jak propojit iPhone s iTunes?
Užitečné odkazy