Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor Pps V Androidu?

Jak otevřít soubor PPS v Androidu?

Řešení je jednoduché - příslušný soubor, u tebe tedy . pps, ulož normálně na úložiště (je jedno, jestli na vnitřní nebo na paměťovou kartu) a spusť přímo office a v něm ten soubor najdi a otevři. Já používám WPS Office, mám Android 4.4.2 .

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Pokud jde o toto, jak opravit jpg?

JPG-Repair je nástroj pro opravu poškozených JPEG souborů. Dokáže opravit poškozenou hlavičku JPEG souboru a neplatné značky. Pokusí se o odstranění škod způsobených poškozenými sektory. Součástí je také možnost prohlédnutí opraveného souboru a výběr způsobu patchování bitstreamu (smazání bajtů, přidání bajtů).
Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF?
K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Navíc, jak precist pdf?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:
  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Někdo se také může ptát, jak otevřít poškozený soubor pdf?
Chcete-li se pokusit obnovit poškozený dokument PDF pomocí nástroje PDF Fixer, stačí po instalaci bezplatného softwaru soubor přetáhnout na ikonu klíče. V případě potřeby můžete předem vybrat jiné umístění cílového souboru, například pracovní plochu Windows. Poté program soubor analyzuje a opraví.

Související článek

Jak prenest data z Androidu na Android?

Pokud se vás telefon zeptá, zda chcete přenést data z jednoho místa na druhé, použijte účet Google. Pokud se přihlásíte k účtu Google a zvolíte nejnovější zálohu, dopřejte telefonu čas na stažení všech důležitých aplikací, obrázků atd.

Někdo se také může ptát, jak přepsat text v pdf souboru?

Úpravy textu – změnit, nahradit nebo vymazat text
  1. Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů.
  2. Vyberte text, který chcete upravit.
  3. Upravte text jedním z následujících úkonů:
  4. Klikněte mimo výběr, abyste ho odznačili, a začněte znovu.
Jak nastavit otevírání PDF v Adobe?
Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů .

A kde je pdf?

Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.
A jak se odzipuje soubor?
Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.

Jak převést soubor do ZIP?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

By Depoliti

Similar articles

Jak aktivovat CD ROM? :: V čem otevřít dokument?
Užitečné odkazy