Domovská stránka > J > Jak Obnovit Složku Stažené Soubory?

Jak obnovit složku stažené soubory?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku a pak vyberte Obnovit předchozí verze. Zobrazí se seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Co má Firefox dělat se staženými soubory nebo s aplikacemi které používáte při prohlížení?

V sekci Obecné najděte podsekci Soubory a aplikace a v ní část Aplikace. Klikněte na typ souboru, který si přejete změnit, a pomocí rozbalovací nabídky změňte akci při stažení (například otevírat daný typ souboru pomocí jiné aplikace nebo aby se vás Firefox vždy zeptal, co máte udělat).
Kde v Macu najdu stažené soubory?
Vyberte nabídku Apple > O tomto Macu, klikněte na Úložiště a potom na Správa. Klikněte na kategorii na bočním panelu: Aplikace, Hudba, TV, Zprávy a Knihy: Tyto kategorie uvádí jednotlivé soubory.

Navíc, proč mi nejde otevřít soubor pdf?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.
Pokud jde o toto, proč nejde otevřít soubor?
Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Lidé se také ptají, jak precist pdf?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:
  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Následně, jak vynutit aktualizací androidu?
Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.

Pokud jde o toto, co delat kdyz mi nejde aktualizovat ios?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Pokud jde o toto, co dělat když nejde nainstalovat aktualizace windows?
Postup č. 1
  1. Stáhněte si aplikaci Windows Update Fixer.
  2. Nainstalujte jej a spusťte jako správce.
  3. Aplikace zkontroluje aktuální stav všech potřebných služeb. Pokud nějaká neběží, můžete ji spustit kliknutím na tlačítko "Fix Windows Update".
  4. Hotovo, aplikaci můžete zavřít a v nastavení systému zkontrolovat aktualizace.

Navíc, jak zobrazit průběh stahování?

Nejjednodušší cesta ke staženým souborům vede skrze předinstalovanou aplikaci. Spousta smartphonů či tabletů disponuje nativní aplikací, přes kterou stahování probíhá a zároveň umožňuje k získaným souborům přístup. Vzhled ikony se liší, většinou však zobrazuje šipku směřující dolů a název Stahování, případně Downloads.

By Nicks

Similar articles

Jak poslat SMS z iPadu? :: Jak smazat recenzi na firmy CZ?
Užitečné odkazy