Domovská stránka > J > Jak Znovu Nainstalovat Minecraft?

Jak znovu nainstalovat Minecraft?

Návod: nejprve odinstalujte Minecraft (Ovládací panely - Programy a funkce), následně stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte Entrem. V otevřené složce najděte podsložku . minecraft a tu buď smažte (přijdete o všechny uložené světy apod.), nebo přejmenujte (např. na Old.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přeinstalovat Minecraft?

Nejprve odinstalujte Ovládací panely - Programy a funkce, poté stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte. Pokud chcete přijít o všechny uložené světy, můžete z otevřené složky odstranit podsložku.mjanet nebo ji přejmenovat na Old.

Jak nainstalovat Minecraft na Win 10?

Návod instalace a aktivace hry Minecraft Windows 10 Edition
  1. Spusťte aplikaci Store pro Windows 10.
  2. Je třeba se přihlásit k účtu Microsoft (pokud jej nemáte, vytvořte si jej). Pokud se přihlásíte, použijte stejný účet Microsoft, který používáte pro přihlášení ke svému účtu Xbox.
Jak zprovoznit Minecraft?
Na stránce https://account.mojang.com/redeem zadejte aktivační klíč, který vám přišel od nás e-mailem, včetně pomlček a dokončete aktivaci kliknutím na Redeem. Po zadání klíče si na další stránce zvolíte jméno pro profil ve hře. Pozor, toto jméno je již pro samotnou hru.

Jak se zaregistrovat na Minecraft?

Pokud se ti podaří stáhnout Minecraft launcher, vyzve tě hra k prvnímu přihlášení. Není to obtížné. Stačí zadat email a heslo, které jsi použil při registraci. Pokud už tento krok nechceš znovu absolvovat, můžeš zaškrtnout políčko "zůstat přihlášen".
Někdo se také může ptát, jak přesunout minecraft na pc?
Po přihlášení klikněte na 3 tečky v pravém horním rohu obchodu MS a vyberte Možnost Moje knihovna. Podívejte se na hry ze seznamu, který je ve vašem případě Minecraft pak klikněte na tlačítko nainstalovat.

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Někdo se také může ptát, jak si stáhnout minecraft java edition?

Stažení je možné prostřednictvím platformy Minecraft.net.
Jak uplatnit kód na Minecraft?
Po přihlášení přejděte na https://www.minecraft.net/en-us/profile/redeem, do formuláře zadejte námi dodaný klíč a klikněte na REDEEM CODE.

Když to vezmeme v úvahu, jak převést minecraft účet na microsoft?

Takže ne, už není možné koupit minecraft bez microsoft účtu ani ho poté převádět na mojang účet. Pokud jsem správně hledal, tak není možné minecraft převést na jiný MS účet. Jediné řešení je kontaktovat podporu a zrušit nákup. Následně založit nový MS účet a tam minecraft zakoupit.
Pokud jde o toto, jak hrát minecraft na ps4?
Když teď mám účet Microsoft, jak se můžu přihlásit na konzoli PS4™?
  1. Musíte použít podrobnosti účtu pro účet Microsoft, který chcete mít spojený se svým účtem PlayStation™ Network.
  2. Na úvodní obrazovce hry Minecraft vyberte Sign in with a Microsoft account (Přihlásit se s účtem Microsoft).

A jak zaplatit hru minecraft?

Hru je možné zakoupit přes kreditní kartu nebo platební systém PayPal. Po zaplacení se Vám hra automaticky aktivuje na Vašem Mojang účtu který si před platbou musíte založit.

By Pacheco

Similar articles

Jak nainstalovat ovladače pro tiskárnu? :: Jak uplatnit kód na Minecraft?
Užitečné odkazy