Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Minecraft Na Win 10?

Jak nainstalovat Minecraft na Win 10?

Návod instalace a aktivace hry Minecraft Windows 10 Edition
  1. Spusťte aplikaci Store pro Windows 10.
  2. Je třeba se přihlásit k účtu Microsoft (pokud jej nemáte, vytvořte si jej). Pokud se přihlásíte, použijte stejný účet Microsoft, který používáte pro přihlášení ke svému účtu Xbox.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přeinstalovat Minecraft?

Nejprve odinstalujte Ovládací panely - Programy a funkce, poté stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte. Pokud chcete přijít o všechny uložené světy, můžete z otevřené složky odstranit podsložku.mjanet nebo ji přejmenovat na Old.

Jak se instaluje Minecraft?

Jak nainstalovat Minecraft ve Windows

Jakmile přejdete na stránky Minecraftu, klikněte na tlačítko DOWNLOAD (STÁHNOUT). Po stažení souboru do počítače se soubor otevře automaticky. Dvakrát klikněte na NEXT (DALŠÍ) a poté na tlačítko INSTALL (INSTALOVAT). Po dokončení instalace klikněte na tlačítko DOKONČIT (FINISH).
Jak přeinstalovat Minecraft?
Návod: nejprve odinstalujte Minecraft (Ovládací panely - Programy a funkce), následně stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte Entrem. V otevřené složce najděte podsložku . minecraft a tu buď smažte (přijdete o všechny uložené světy apod.), nebo přejmenujte (např. na Old.

A jak zprovoznit minecraft?

Na stránce https://account.mojang.com/redeem zadejte aktivační klíč, který vám přišel od nás e-mailem, včetně pomlček a dokončete aktivaci kliknutím na Redeem. Po zadání klíče si na další stránce zvolíte jméno pro profil ve hře. Pozor, toto jméno je již pro samotnou hru.
A proč mi nejde nainstalovat minecraft?
Pokud ano, doporučila bych ti ho dočasně odinstalovat a zkusit hru poté nainstalovat. Předtím, než tak uděláš, ověř si prosím, že můžeš antivirový software poté znovu nainstalovat. Tím se otevře složka aplikaci Microsoft Store. Přejmenuj složku "Cache" na "Cache_old" a vytvoř novou složku s názvem "Cache".

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Někdo se také může ptát, jak si koupit mc?

minecraft: Kde a jak koupit originální Minecraft? Dobrý den, Minecraft na CD není, jediná disková verze je pouze pro konzole. Pokud chcete zakoupit Minecraft do PC navštivte tuto stránku - http://www.minecraft.net/store. Co se týče jazyka, tak je nastavená angličtina ale je možné nastavit i češtinu.
Jak se zaregistrovat na Minecraft?
Pokud se ti podaří stáhnout Minecraft launcher, vyzve tě hra k prvnímu přihlášení. Není to obtížné. Stačí zadat email a heslo, které jsi použil při registraci. Pokud už tento krok nechceš znovu absolvovat, můžeš zaškrtnout políčko "zůstat přihlášen".

Kolik peněz stojí Minecraft?

Minecraft PC digitální verze od 514 Kč - Zboží.cz.
Jak přesunout Minecraft na PC?
Po přihlášení klikněte na 3 tečky v pravém horním rohu obchodu MS a vyberte Možnost Moje knihovna. Podívejte se na hry ze seznamu, který je ve vašem případě Minecraft pak klikněte na tlačítko nainstalovat.

Jak si stáhnout Minecraft Java Edition?

Stažení je možné prostřednictvím platformy Minecraft.net.

By Langelo

Similar articles

Jak uplatnit kód na Minecraft? :: Jak zaznamenat obrazovku?
Užitečné odkazy