Domovská stránka > J > Jak Sparovat Google Home?

Jak Sparovat Google Home?

Zprovoznění Google Home

Zapojte, případně zapněte, na horní straně uvidíte čtyři světélka a začne to na vás mluvit. Pokud máte už v mobilu aplikaci Home (Google Play, App Store) od Google, tak ji můžete spustit a nechat najít zařízení a pokračovat v nastavování (nemáte-li, nainstalujte si ji).

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak nastavit Google Home?

Klikněte na kartu Domů v levém dolním rohu aplikace Google Home> Klikněte na ikonu Přidat nahoře> Klepněte na Nastavit zařízení v části Přidat na domov nahoře> Vyberte možnost „Už je něco nastaveno" pod Funguje na Googlu> Vyhledejte výrobce vašeho zařízení a postupujte podle pokynů.
Když to vezmeme v úvahu, jak připojit google home na wifi?
Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID).
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi. připojte se k identifikátoru SSID Chromecastu.
  2. Otevřete aplikaci Google Home a zkuste zařízení nastavit znovu.

Jak připojit Google Assistant?

Podržte na zařízení tlačítko plochy nebo řekněte „Ok Google". Pokud je Asistent Google vypnutý, zobrazí se výzva, abyste ho zapnuli.
Lidé se také ptají, jak funguje google home mini?
Každé ráno vám tak Home Mini může automaticky říct počasí, co vás čeká podle kalendáře a zároveň přečíst zprávy. Večer se pak jedním povelem dozvíte počasí na zítra, co vás čeká a nemine a také si můžete rovnou nastavit budík. Čím více propojených zařízení z chytré domácnosti máte, tím více mohou být rutiny užitečné.

Související článek

Co delat kdyz mi nejde Home Button?

Zapnutí funkce AssistiveTouchGo.

A jak nastavit google nest?

Když jste na hlavní obrazovce aplikace Google Home App, přidejte GOOGLE Nest Hub Max kliknutím na plus. Poté vyberte Nastavit zařízení. Vyberte, do kterého domu chcete zařízení přidat. Nechte GOOGLE Nest Hub Max znát vaši polohu.
Když to vezmeme v úvahu, co všechno google home umí?
Google Home je hlasově ovládaný systém osobního asistenta v podobě chytrých reproduktorů vhodných pro domácnost i firemní prostředí. Je přímou konkurenci Amazon Echo/Alexa (viz Všechno o Amazon Echo a Alexa) a mimo podoby chytrého reproduktoru se můžete s asistentem setkat ještě v mobilních telefonech/aplikacích.

Co vše umí Google?

Umí odpovídat na otázky a ovládat jednotlivá zařízení i chytrou domácnost. Dostupný je na mobilních telefonech, televizorech, v chytrých reproduktorech a dalších zařízeních.
Lidé se také ptají, co dělá google assistant?
Google Assistant patří do rodiny tzv. hlasových asistentů. Na základě našich pokynů mohou poskytovat rozličné informace či sloužit k ovládání zařízení chytré domácnosti. Google Assistant najdeme ve smartphonech, ale i chytrých reproduktorech, hodinkách či televizích.

Lidé se také ptají, jak pripojit chromecast k nové wi-fi?

Připojte se ručně k identifikátoru sady služeb Chromecastu (SSID).
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení klepněte na Wi-Fi. připojte se k identifikátoru SSID Chromecastu.
  2. Otevřete aplikaci Google Home a zkuste zařízení nastavit znovu.

By Satterlee

Similar articles

Jak odstranit Duplicitni kontakty? :: Jak se píše do party v Minecraftu?
Užitečné odkazy