Domovská stránka > J > Jak Je To S Whatsappem?

Jak je to s Whatsappem?

února 2021. Ti, kdo budou se změnami souhlasit, budou moci messenger používat i nadále. V opačném případě bude prakticky možné účet pouze smazat. První uživatelé už hlásí, že při spuštění aplikace je vyžadován souhlas.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co znamenaji 2 fajfky na whatsapp?

Dvojitá fajfka se objeví poté, co bude zpráva doručena na jakékoli propojené zařízení příjemce, a to i když bude mít vypnutý telefon. Ve skupinovém chatu se dvojitá fajfka objeví poté, co bude zpráva doručena všem účastníkům skupiny.
Jak dlouho nepujde WhatsApp?
Na telefonech starých klidně až 11 let si tak již nebudete moci stáhnout aplikaci WhatsApp a ani její nejnovější aktualizace. Konkrétně se jedná třeba o původní Galaxy S model, anebo konkurenční iPhone 4 z roku 2010. Konec podpory se samozřejmě týká i telefonů s Windows Phone, ta skončí ještě k 31. prosinci 2019.

Co mám odpovědět na What's up?

Pokud slyšíte pozdrav „What's up" možná odpověď je také „What's up? ", nebo také „Not much. ", což by znamenalo přibližně „Nic moc. " – Nicméně „not much" nemusí mít nezbytně negativní náboj, může to znamenat, že se prostě neděje nic, co by stálo za zmínku :).
Někdo se také může ptát, co je to push oznámení?
Push notifikace, nebo také "oznámení" jsou krátké informační zprávy, které se vám zobrazují na ploše počítače či obrazovce mobilního telefonu. Přijde-li vám nový e-mail a máte v aplikaci zatrženo "upozornit mě", přijde vám tzv. push notifikace.

Jak zjistit s kým si kdo píše na WhatsApp?

Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.
Někdo se také může ptát, jak vyčistit paměť telefonu?
Promazat paměť přímo v nastavení

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

Kdo vidí stav na WhatsApp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit.
Jak si vypnout WhatsApp?
Vypnutí WhatsApp ikony z oznamovací oblasti

Jděte to nastavení vašeho smartphonu (General Android settings) a zde pak zvolte dále: Apps>> Seznam aplikací >> vyberte WhatsApp >> klepněte na Notification a vypněte všechny notifikace WhatsAppu.

A další otázka, jak poznám že si mě někdo zablokoval na whatsapp?

Jak poznat, že vás někdo zablokoval na WhatsAppu?
  1. Příjemce ignoruje vaše zprávy a vůbec na ně nereaguje.
  2. Po tom, co mu odešlete zprávu, se zobrazí pouze jedna "fajfka", která signalizuje, že zpráva odešla, ale dosud nebyla doručena.

By Kavanaugh Raspotnik

Jak aktualizovat na iOS 12? :: Proč Nevyzvání WhatsApp?
Užitečné odkazy