Domovská stránka > J > Jak Nastavit Režim Letadlo Na Macbooku?

Jak nastavit režim letadlo na Macbooku?

V případě, že to letecká společnost dovolí, můžete Wi‑Fi nebo Bluetooth používat i v Letovém režimu. Otevřete Ovládací centrum a zapněte letový režim. , chcete‑li zapnout Bluetooth. Když v letovém režimu zapnete Wi-Fi nebo Bluetooth, při příštím návratu do letového režimu můžou zůstat zapnuté.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak vypnout režim v letadle?

Pokud chcete režim v letadle zapnout nebo vypnout, vyberte na hlavním panelu ikonu Síť a pak vyberte Režim v letadle. Režim v letadle vám umožňuje rychle vypnout veškerou bezdrátovou komunikaci ve vašem počítači.
Co je to tty?
Pokud váš telefon funkci RTT nepodporuje, můžete použít režim textového telefonu (TTY). Chcete-li režim textového telefonu zapnout, klepněte na režim TTY a zvolte jednu z následujících možností: Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto.

A co je flight mode?

„Airplane Mode", který vám vaše elektronické hračky nabízejí? V takovém případě se některé schopnosti vašeho mobilu nebo tabletu z činnosti vyřadí tak, aby se dostaly do souladu s požadavky aerolinek. Zajistí to tzv. „Režim v letadle".
Když to vezmeme v úvahu, jak s léky do letadla?
Všechny léky (které jsou nezbytné během cesty) můžete přepravovat bez omezení objemu a množství balení, vždy je však nutné je nahlásit pracovníkům bezpečnostní kontroly. Vždy doporučujeme mít u sebe předpis od lékaře nebo potvrzení od zdravotnického zařízení, o které vás mohou požádat pracovníci bezpečnostní kontroly.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Následně, co nesmí být v příručním zavazadle?

Zbraně, střelivo, nože všech délek čepelí, výbušniny, jedy, radioaktivní látky, žíraviny, tekutiny nad 100 ml, nože na otevírání dopisů, nůžky, skalpely, holicí břity kromě bezpečnostních mechanických holicích strojků nebo holících sad na jedno použití se zakrytou čepelí, hračky nebo repliky zbraní z plastu či kovu,
Pokud jde o toto, co můžu mít v příručním zavazadle v letadle?
Věci které si můžete vzít do příručního zavazadla.
  • Běžný zapalovač, zápalky.
  • Přenosná elektronika - mobilní telefon, tablet, notebook nebo laptop.
  • Pinzety, nůžky na nehty a nůžky s břitvou menší než 12cm.
  • Tekutiny - šampon na vlasy, parfém, nápoje, tekuté léky, make-up..
  • Gely - Zubní pasta, gel na vlasy, dezinfekce rukou..

A co muze být v zavazadle?

Co může být v příručním zavazadle

V zavazadle můžete mít peníze, cestovní pas a další cennosti. Dále pak fotoaparát, kameru, tablet, notebook a další elektronická zařízení.
A co vyndat při kontrole na letišti?
Předem si ve frontě sundejte pásek, bundu, hodinky a případně zujte boty, pokud je na nich materiál, který by mohl pípat (kovy). Vyndejte ze svého kabinového zavazadla kameru či laptop a nečekejte, až k tomu budete vyzvaní. Vyndejte i veškeré tekutiny či gely.

Co Nedavat do kufru?

„V odbavených zavazadlech se nesmí převážet žádné zakázané předměty, zbraně, výbušniny ani jejich imitace," vysvětluje Kateřina Pavlíková z Letiště Praha. Naopak veškerá elektronika (tablety, notebooky, fotoaparáty a další), powerbanky a lithiové baterie či elektronické cigarety patří pouze do příručního zavazadla.

By Cesar

Similar articles

Jak platit mobilem Wallet? :: Jak je to s mobilem v letadle?
Užitečné odkazy