Domovská stránka > C > Co Dělat Když Vám Nefungují Sluchátka?

Co dělat když vám nefungují sluchátka?

Vyčistěte konektor sluchátek na telefonu

Naprostá většina vstupů pro sluchátka v chytrých telefonech nemá žádný kryt a proto se v nich velmi snadno hromadí nečistoty. Sluchátka, která telefon nedokáže detekovat, mají často konektor ucpaný. Čištění je třeba provádět velmi opatrně, aby nedošlo k poškození konektoru.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Navíc, jak nastavit sluchátka na pc?

Vložte sluchátka do USB portu bez instalace, Windows si ovladač nainstaluje automaticky. U sluchátek s koncovkou „audio jack" není třeba instalovat ovladače. Vložte sluchátka přímo do audio vstupu PC. pravým tlačítkem myši a zobrazí se vám tato nabídka.
Někdo se také může ptát, jak nastavit zvuk do sluchátek?
Stiskněte tlačítko HOME a potom vyberte položky [Nastavení] - [Zobrazení a zvuk] - [Audio výstup] - [Výstup pro sluchátka nebo reproduktor] - [Vyp]. Zvuk bude přenášen do zařízení připojeného ke konektoru sluchátek a také do reproduktorů televizoru.

Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit potíže se zvukem?

Poradce při potížích můžete také spustit z nastavení zvuku. Vyberte Start > Nastavení > Systém > Zvuk > Odstranit potíže.
Navíc, jak opravit zvuk na notebooku?
Odinstalujte Driver zvuku ze Správce zařízení a restartujte ( Windows se pokusí driver znovu nainstalovat, pokud ne, zkuste další krok) Aktualizujte Driver zvuku ze Správce zařízení Změnit výchozí formát zvuku. Restartujte zvukové služby.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak aktivovat sluchátka?

Zmáčkneme a držíme spouštěcí tlačítko, dokud se sluchátka nezapnou do párovacího režimu. Sluchátka obvykle indikují, že jsou v párovacím režimu střídavým blikáním diod s různými barvami. Jakmile jsou sluchátka v párovacím režimu, hned zapneme Bluetooth na mobilu.
Můžete se také zeptat, proč nefungují bezdrátová sluchátka?
Milovníci sluchátek propojených s mobilem se příliš namlsali módy velkých sluchátek, která toho umí docela hodně. Mají totiž více a hlavně větší desky s obvody. U Bluetooth, jako u většiny rádiových signálů, odpovídá velikost antény vlnové délce, což znamená, že větší anténa neodpovídá lepšímu připojení.

Co dělat když mi nefunguje jedno bezdrátové sluchátko?

Zanesená mřížka u sluchátek

Nejjednodušším řešením je vyčištění. Zanesená mřížka u sluchátek nemusí být na první pohled patrná, ale jde o jedno z nejčastějších „rozhřešení" výše popsané závady. Sluchátka jsou poměrně exponovaným zařízením, které je vystaveno nečistotám, zejména pak ušnímu mazu.
Navíc, jak si nastavit mikrofon na sluchátkách?
Pokud chcete nainstalovat nový mikrofon, postupujte takto:
  1. Ověřte, že mikrofon je připojený k vašemu počítači.
  2. Vyberte Start > Nastavení > System > Sound.
  3. V nastavení zvuku přejděte na Vstup a v seznamu Zvolit vstupní zařízení vyberte mikrofon nebo záznamové zařízení, které chcete použít.

Můžete se také zeptat, jak nastavit abych se slyšel ve sluchátkách?

V části Nastavení zařízení (Device settings) > Náhlavní souprava (Headset) ověřte, že je nastavení Odezva (Sidetone) vypnuté. Vyberte požadované nastavení v části Úroveň odezvy (Sidetone level). Výchozí nastavení je 0 dB (jmenovité). Chcete-li svůj hlas slyšet více, vyberte +3 dB nebo +6 dB.

By Sussna Dorminy

Similar articles

Co dělat když nefunguje Bluetooth? :: Jak se dovolat na obsazene číslo?
Užitečné odkazy