Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Dolní Listy?

Jak se zbavit dolní listy?

Klepněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu v dolní části seznamu. 2. Zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy . Hlavní panel se automaticky skryje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zbavit Bixby?

Přejděte na obrazovku nastavení a klepněte na tlačítko . Na obrazovce jsou dvě možnosti. Pokud chcete tlačítko odinstalovat, nic neotvírejte.

Můžete se také zeptat, jak odstranit z hlavního panelu počasí?

Pokud se vám novinka nelíbí, lze ji také z Hlavního panelu skrýt. Funguje to tak, že kliknete pravým tlačítkem na Hlavní panel, a poté zvolíte »Novinky a zájmy/Vypnout«. Tak by mělo skončit zobrazování aktuálního počasí na Hlavním panelu Windows 10.
Následně, jak zobrazit hlavní panel?
Klikněte na tlačítko Start, přejděte na položku Nastavení a klikněte na příkaz Ovládací panely. Dvakrát klikněte na položku Hlavní panel a nabídka Start.

A jak si zmenšit hlavní panel?

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na hlavní panel a volbu Nastavení hlavního panelu. Následně na další obrazovce aktivujte volbu Použít malá tlačítka.
A jak změnit barvu hlavního panelu?
Přizpůsobte si barvy tlačítka Start, hlavního panelu a centra akcí (tato možnost je dostupná jenom v případě, že jako barvu Windows vyberete Tmavý nebo Vlastní). Zvolte barvy motivu, které budou kontrastovat s tapetou nebo se jim budou shodovat a Windows barvy.

Související článek

Jak se zbavit Windows Hello?

Pokud chcete ze zařízení odebrat funkci Windows Hello, přejděte na úvodní obrazovku.

Následně, jak zmenšit spodní lištu?

Lišta se zvětšuje nebo zmenšuje jako jakékoliv jiné okno tažením za okraj.
Jak vrátit spodní lištu?
Zkuste myší ukázat úplně dolů. Pokud se Vám objeví kousek lišty, tak stlačte levé tlačítko myši a táhněte lištu nahoru.

Následně, jak skryt lištu?

Klikněte pravým tlačítkem na ouškem listu a potom klikněte na Vybrat všechny listy v Místní nabídka. Na kartě Domů klikněte na Formát > v části Viditelnost > Skrýt & zobrazit > Skrýt list.
Jak odstranit počasí?
Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel, vyberte volbu Novinky a zájmy a zde zvolte Vypnout. Je možné si tam nastavit i ikonu počasí, která je malá, ale pak není vidět ani teplota ve stupních Celsia, ale jen třeba sluníčko nebo mráček, tak to moc vypovídající hodnotu nemá.

Jak zobrazit počasí na hlavním panelu?

Informace o počasí na hlavním panelu jsou součástí nové funkce „Zprávy a zájmy". Po najetí myší na informace o počasí na hlavním panelu se zobrazí rozbalovací nabídka, která zobrazuje počasí, zprávy, aktualizace provozu a další.

By Hauge

Similar articles

Jak odstranit panel zájmu? :: Jak zapnout zvuk na Samsungu?
Užitečné odkazy