Domovská stránka > J > Jak Vycistit Sim?

Jak vycistit SIM?

Vymažte slot SIM

Zástrčka na SIM kartu je velmi citlivá na prach a různé nečistoty. Přestože výrobci používají kvalitní materiály, komunikace mezi integrovaným obvodem SIM a chytrým telefon může být blokována. Zástřčku na SIM kartu můžete vyčistit stlačeným vzduchem, ovšem nedoporučujeme ho čistit vodou.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si vyčistit počítač od viru?

Je čas restartovat počítač. Můžete přejít na webové stránky společnosti Microsoft. Klepněte na tlačítko Stáhnout a poté spusťte. Chcete-li odstranit podvodný bezpečnostní software, postupujte podle pokynů na obrazovce.

A jak spustit sim kartu?

Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?
  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!
Jak zkontrolovat SIM kartu?
Jestliže nemáte možnost SIM kartu vytáhnout, můžete zjistit své číslo SIM karty 02, T-Mobile nebo Vodafone pomocí aplikace, kterou si pohodlně stáhnete v Google Play. Aplikace se jmenuje ICCID nebo ICC ID a je ke stažení pro všechny uživatele operačního systému Android.

Někdo se také může ptát, co delat kdyz mi iphone píše zadna sim?

Když na iPhonu nebo iPadu vidíte zprávu „Neplatná SIM" nebo „Žádná SIM"
  1. Přesvědčte se, že máte aktivní tarif od mobilního operátora.
  2. Restartujte svůj iPhone nebo iPad.
  3. Zkontrolujte, jestli není k dispozici aktualizace nastavení operátora.
Jak znovu aktivovat SIM kartu?
Aktivace SIM karty přes Zákaznické centrum
  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.

Související článek

Jak vyčistit disk Macbook Air?

Klikněte na logo v levém horním rohu a z nabídky vyberte možnost O tomto Macu. V novém okně přejděte do sekce Úložiště a klikněte na možnost Spravovat... V novém okně se zobrazí základní tipy pro úsporu místa na disku.

Jak vysunout SIM kartu?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.
Když to vezmeme v úvahu, jak aktivuji sim kartu?
Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.

Jak dlouho trva aktivace SIM karty?

Dokončuje se aktivace

Aktivovat ji trvá většinou do 30 minut od přijetí požadavku. Zkuste novou SIM kartu za pár minut vložit do telefonu. V případě že se SIM nepřipojí k síti, zkuste telefon restartovat.
Jak aktivovat číslo?
Ze své stávající SIM karty pošlete SMS na číslo 77777 s 19místným výrobním číslem nové SIM. Výrobní číslo najdete vyražené přímo na plastovém nosiči nové SIM karty, do textu zprávy nic jiného nepište. Odeslání SMS je zdarma.

A další otázka, kde najít puk?

Kódy PIN a PUK jsou přidělená bezpečnostní čísla pro konkrétní SIM kartu, která zabraňují zneužití telefonu cizími osobami. PIN kód i PUK kód jsou součástí balení SIM karty. Kódy jsou uvedeny přímo na kartičce, ze které se SIM vylomí. Najdete je pod stíracími poli.

By Ynes Carridine

Similar articles

Jak zjistit číslo SIM karty v telefonu? :: Co to znamená není registrován v síti?
Užitečné odkazy