Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mám Zadnou Sluzbu?

Co delat kdyz mám zadnou sluzbu?

Vypnout a zapnout (soft reset)

Vypněte telefon, vyčkejte pár vteřin a znovu jej zapněte. Pokud signál naskočí, je po problému. V opačném případě zkuste další náš tip.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Co znamená Neplatna SIM?

Chyba neplatná SIM karta znamená, že v zařízení chybí SIM karta, je přerušeno spojení nebo je SIM karta uvolněná. V důsledku těchto faktorů vaše SIM karta nefunguje. Nezáleží na tom, proč se vám zobrazuje tato chybová zpráva; vaše SIM karta a její zásobník jsou připojeny.
A další otázka, jak nastavit operátora?
Ve většině telefonů najdete výrobce a operátora v aplikaci Nastavení.
  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Informace o telefonu. Informace o výrobci zobrazíte klepnutím na Model a hardware. Informace o operátorovi zobrazíte klepnutím na Stav SIM karty (podívejte se do sekce Síť).

Následně, co dělat kdyz mi nefunguje sim karta?

Nejprve vyzkoušejte vypnutí a zapnutí mobilního telefonu. Tenhle jednoduchý způsob často pomůže problém vyřešit. Pokud restartování telefonu nepomohlo, vyzkoušejte vložit SIM kartu do jiného mobilního zařízení. Tím zjistíte, zda není chyba ve vašem telefonu.
Co delat kdyz nejde SIM karta?
Telefon většinu času funguje jak má ale někdy se prostě stane že po restartu chvíli hledá sim kartu a podává toto hlášení, buď zkus počkat tak minutu dvě a pokud to nepomůže telefon restartuj (podrž vypínací asi 2 sekundy a z nabídky, která se objeví vyber "Vypnout" či "Restartovat") pokud ani po restartu telefon simku

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Co delat kdyz nefunguje roaming?

Pokud potíže přetrvávají i v jiné síti, doporučujeme vám vypnout a zapnout telefon, případně vyzkoušet vaši SIM kartu v jiném zařízení. Pokud bude v jiném telefonu fungovat, ověřte v nastavení vašeho přístroje, zda není zakázán roaming, případně mezinárodní hovory.
Když to vezmeme v úvahu, jak odblokovat roaming?
V menu telefonu v části nastavení si zkontrolujte, že máte roaming povolený i v něm (obvykle tu najdete volbu pro povolení datového roamingu). Pozor ale na to, že v zahraničí vám nebude fungovat datová SIM karta.

Co delat kdyz nejde signál na iPhonu?

Když se na iPhonu nebo iPadu zobrazuje Žádná služba nebo Hledání
  1. Zkontrolujte pokrytí signálem.
  2. Pokud jste v 3G síti AT&T.
  3. Restartujte iPhone nebo iPad.
  4. Podívejte se, jestli není k dispozici aktualizace nastavení operátora.
  5. Vyjměte SIM kartu.
  6. Resetujte nastavení sítě
  7. Aktualizujte iPhone nebo iPad.
Co znamená že SIM karta není poskytována?
Za prvé vyzkoušejte klasické „vystoupit – nastoupit", tedy smartphone jednoduše restartujte. Pokud to nepomůže, zkontrolujte, zda jste SIM kartu vložili do toho správného slotu a zda se z něj kartička nevysunula. Ověřte také, zda na kartě a v okolí není nějaká špína.

Jak vycistit SIM?

Vymažte slot SIM

Zástrčka na SIM kartu je velmi citlivá na prach a různé nečistoty. Přestože výrobci používají kvalitní materiály, komunikace mezi integrovaným obvodem SIM a chytrým telefon může být blokována. Zástřčku na SIM kartu můžete vyčistit stlačeným vzduchem, ovšem nedoporučujeme ho čistit vodou.

By Tiffy

Similar articles

Co to znamená není registrován v síti? :: Jak vypnout zamrzlý notebook?
Užitečné odkazy