Domovská stránka > J > Jak V Excelu Změnit Malá Písmena Na Velká?

Jak v Excelu změnit malá písmena na velká?

Pokud chcete text převést na malá písmena, zadejte =LOWER(A2). V případech, kdy potřebujete převést text na velká písmena, použijte =UPPER(A2) a nahraďte A2 příslušným odkazem na buňku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Navíc, jak správně psát velká písmena?

Velká písmena píšeme ve vlastních jménech označujících osoby, zvířata, některé věci, místa apod. Hlavní funkcí vlastních jmen je totiž označení jedné konkrétní osoby/věci či určitého zvířete, aby bylo možné je jednoznačně odlišit od ostatních bytostí a předmětů s obdobnými charakteristickými znaky.
Když to vezmeme v úvahu, co to jsou verzalky?
Majuskule, tradičně, zejména v paleografii, také majuskula (jinak velké písmeno, v typografii verzálka, verzála), je původní forma písmen (v latince A, B, C,), která se objevila kolem 3. století př. n. l. Opakem jsou minuskule (malá písmena, minusky: a, b, c,).

Co je to Minuska?

Minuskule (malá písmena, minusky) jsou forma písmen (v latince a, b, c,), jejich opakem jsou velká písmena (majuskule: A, B, C,).
Co je to Hulkové písmo?
Hůlkové písmo je psané ručně, pomocí hůlek a obloučků. Píšeme jím malá i velká písmena. Snažíme se napodobit písmená používaná v tisku. Nově se termín hůlkové písmo objevuje ve školství.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak se nazyva &?

Ampersand neboli et je anglický resp. latinský název pro symbol &, logogram, používaný ve významu souřadicí spojky „a" (a tak i česky čtený, někdy i „et").
A další otázka, jak se dělá na počítači?
Tři základní přístupy jsou psaní pomocí kombinace Alt + Ctrl + "nějaká klávesa", Shift + "nějaká klávesa" a Alt + "nějaké číslo". Poslední jmenovaný způsob se nazývá ASCII, což je prapůvodní znakový kód, který má své uplatnění především u klávesnic s numerickou částí.

Když to vezmeme v úvahu, jak se píše na počítači zavináč?

K zápisu zavináče pomocí ASCII kódu potřebujete klávesnici s numerickým blokem. Stiskněte a držte levý Alt a na numerickém bloku napište číslo 64. Poté pusťte levý Alt a výsledkem bude zápis znaku @.
A další otázka, jak se píše a spol?
Přepněte si klávesnici na anglickou (současné stisknutí kláves levý Alt a Shift). Poté zmáčkněte klávesu Shift a držte ji. Nakonec během držení tlačítka Shift, stiskněte klávesu, kterou jinak píšete písmeno „ý". Jsou na ní dvě číslice 7, zmiňované ý a znak &.

Navíc, jak se píše velké v?

Velké počáteční V se jako vyjádření úcty píše v korespondenci. A protože e-mail není ničím jiným než elektronickou formou korespondence, měli bychom se tímto pravidlem řídit i v e-mailech. Pravidla přitom výslovně uvádějí, že velké počáteční V se jako projev úcty píše vždy – bez ohledu na to, kolik lidí oslovujete.

By Belinda

Similar articles

Jak se zbavit pigmentových skvrn babské rady? :: Jak vypnout odposlouchávání na iPhone?
Užitečné odkazy