Domovská stránka > J > Jak Vypnout Zvuk U Iphone?

Jak vypnout zvuk u iPhone?

Na iPhonu 7 a novějším přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Zvuk. Můžete si vybrat, jestli má iPhone vibrovat v režimu zvonění nebo v tichém režimu. Když obě nastavení vypnete, iPhone vibrovat nebude.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Když to vezmeme v úvahu, jak opravit sluchátko iphone?

Pokud máte problémy se sluchátkem je potřeba vyměnit horní reproduktor, který je součástí jednotky displeje. Oprava sluchátka iPhone se tedy provádí formou formou výměny displeje. Pokud je třeba oprava reproduktoru iPhone stačí vyměnit pouze tento reproduktor.
Jak zvýšit hlasitost na iPhonu?
Přejděte do Nastavení. Klepněte na položku Zvuky a haptika nebo Zvuky (u ostatních modelů iPhonu). Klepněte na volbu Tlumit hlasité zvuky, zapněte ji a pak přetažením jezdce nastavte maximální hlasitost sluchátek v decibelech.

Co delat kdyz Neslysim hovor iPhone?

Leckdy za problémy může triviální věc. Jako první doporučujeme zkontrolovat hlasitost sluchátka. Postranními tlačítky zvyšte hlasitost na maximum (v tomto případě horním bočním tlačítkem) a poslouchejte, zda je druhá strana slyšet lépe.
Jak vypnout vyzvánění?
Vyberte vyzvánění a zvuky.
...
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuk a vibrace. Rozšířená nastavení.
  3. Zapněte nebo vypněte zvuk nebo vibrace.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak ztlumit kontakt na iPhonu?

Otevřete aplikaci Telefon a přejděte do sekce Kontakty. Pomocí vyhledávacího panelu vyhledejte a vyberte kontakt, který chcete ztlumit. Zde klepněte na Upravit v pravém horním rohu obrazovky. Nyní přejděte dolů a klepněte na Vyzvánění a nastavte vlastní vyzváněcí tón pro kontakt.
Proč nefungují sluchátka iPhone?
Podívejte se po nečistotách, škodách a volných konektorech. Zkontrolujte, jestli sluchátkový port iPhonu, iPadu nebo iPodu touch není zanesený nečistotami. Zkontrolujte, jestli sluchátkový kabel, konektor, ovládání nebo pecky nejsou poškozené, zlomené nebo opotřebené.

Jak vyčistit sluchátko iPhone?

Stačí použít vatovou tyčinku na čištění uší, kterou namočte do lihobenzínu, líhu, lékařského benzínu nebo v případě nouze do obyčejné okeny s obsahem alkoholu. Štětičkou poté přejeďte s mírným tlakem několikrát po membráně, která kryje výdech reproduktoru umístěného nad displejem a poté druhou stranou vysušte membránu.
Jak opravit mikrofon na iPhone?
Pokud mikrofon nefunguje v určité aplikaci
  1. Přejděte do Nastavení > Soukromí > Mikrofon.
  2. Zkontrolujte, že je zde aplikace zapnutá.
  3. Pokud aplikace má používání mikrofonu povolené nebo pokud tu není uvedená, obraťte se na vývojáře aplikace.

A jak vypnout omezeni hlasitosti na iphonu?

Přejděte do Nastavení > Čas u obrazovky > Omezení obsahu a soukromí > Tlumit hlasité zvuky a pak vyberte volbu Zakázat.

By Sibylla Macvean

Similar articles

Jak vymazat paměť počítače? :: Jak podtrhnout text ve Wordu?
Užitečné odkazy