Domovská stránka > J > Jak Zjistit Velikost Disku Mac?

Jak zjistit velikost disku Mac?

Stav vašeho úložiště si můžete zobrazit pomocí loga Apple v horním řádku nabídek a vybráním první položky O tomto Macu na záložce Úložiště. Od verze macOS High Sierra naštěstí zmizela tajemná kategorie Jiné a systém je současně o poznání lépe šetrnější k vašemu úložišti.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Někdo se také může ptát, kde je na macbooku delete?

Pro mnohé je překvapení, že klávesu Delete byste na Macu hledali marně. Můžete nalézt pouze klávesu Backspace, která však maže text v opačném směru. Pokud klávesu Delete postrádáte, stačí v kombinaci s klávesou Backspace držet i klávesu Fn a Delete je na světě.
Jak smazat systémová data na Macu?
Pokud je chcete zobrazit, tak klepněte na  -> O tomto Macu -> Úložiště -> Správa... Otevře se nové okno, kde vlevo rozklikněte možnost Dokumenty. Poté se přesvědčte, že se nacházíte v sekci Velké soubory. Data určená ke smazání stačí označit, a poté vpravo dole klepnout na Smazat.

Následně, jak vymazat data z macbooku?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky Zvolte Předvolby systému. V nabídce Předvolby systému na řádku nabídek vyberte možnost Smazat data a nastavení.
Jak zobrazit disk na Macu?
V aplikaci Disková utilita na Macu vyberte volbu Zobrazit > Zobrazit všechna zařízení. Pokud není Disková utilita spuštěná, klikněte na ikonu Launchpadu v Docku, do vyhledávacího pole zadejte Disková utilita a potom klikněte na ikonu Diskové utility .

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak připojit flash disk k Macbook?

Parametry: Připojte USB‑C konektor na jedné straně adaptéru do USB‑C portu na MacBooku a můžete připojit flashovou jednotku, fotoaparát nebo jiné standardní USB zařízení.
A jak smazat fotky z mac?
Na Macu
  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klikněte na album Můj fotostream na bočním panelu.
  3. Klikněte fotky, které chcete smazat.
  4. V řádku nabídek přejděte na Obrázek > Odebrat [počet] fotek z alba.

Lidé se také ptají, jak uvolnit místo?

Promazat paměť přímo v nastavení

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.
Můžete se také zeptat, jak ušetřit místo na disku?
Použijte nástroj Vyčištění disku

Nástroj Vyčištění disku otevřete tak, že kliknete na tlačítko Start. Do vyhledávacího pole zadejte Vyčištěnídisku a v seznamu výsledků vyberte Vyčištění disku. Pokud se zobrazí výzva, vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.

Když to vezmeme v úvahu, jak zrychlit apple watch?

Tipy pro zrychlení zpomalených Apple Watch
  1. Restartujte Apple Watch a odstraňte tak nežádoucí procesy.
  2. Omezte animace, které doprovází některé události.
  3. Vypněte aplikace, které běží na pozadí
  4. Odinstalujte z Apple Watch nepotřebné aplikace.
  5. Deaktivujte automatické stahování aplikací

By Brynn

Similar articles

Jak odstranit anglickou klavesnici iPhone? :: Jak zrychlit Mac?
Užitečné odkazy