Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Itunes?

Jak se dostat do iTunes?

V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Účet > Přihlásit se. Proveďte některou z následujících akcí: Přihlášení pod svým Apple ID: Zadejte své Apple ID a heslo a klikněte na Další. Vytvoření Apple ID: Klikněte na volbu Vytvořit nové Apple ID a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak najit posledni polohu iPhone?

Na aktuální a poslední známou polohu vašich zařízení se můžete podívat v aplikaci Najít. Klepněte na panel Zařízení v dolní části obrazovky a potom na název zařízení, jehož polohu chcete zjistit. Je-li možné zařízení lokalizovat: Předmět se objeví na mapě, takže hned uvidíte, kde právě je.
Pokud jde o toto, jak najít iphone vypnuty?
Jde o skvělou funkci, jak najít ztracený iPhone, i když je vypnutý. Pokud byste tedy chtěli z nějakého důvodu iPhone skutečně vypnout, pak musíte v zařízení provést následující úpravu v Nastavení –> Apple ID –> Najít –> Najít iPhone a zde vypnout možnost Síť služby Najít.

Jak Najít iPhone přes IMEI?

Postup je tedy následující:
  1. Prvně je nutné, abyste se ve vašem webovém prohlížeči přesunuli na stránky AppleSN.info.
  2. Jakmile se na stránce nástroje ocitnete, tak do textového pole vložte sériové číslo (či IMEI) vašeho zařízení.
  3. Po vepsání stačí, abyste klepnuli na ikonu lupy, čímž se spustí vyhledávání.
Jak si odblokovat iPhone?
Jak odblokovat iPhone pomocí iCloud
  1. Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud.
  2. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID.
  3. Přejděte do aplikace Najít iPhone.
  4. V horní části okna klikněte na Všechna zařízení
  5. Vyberte iPhone, který chcete vymazat.

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Jak odemknout iPhone 8 Plus?

iPhone X a novější, iPhone 8 a 8 Plus: stiskněte a podržte boční tlačítko a jedno z tlačítek nastavení hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku zařízení vypněte. Připojte zařízení k počítači a držte při tom stisknuté boční tlačítko.
Jak odblokovat iPhone 4?
Odblokování je velmi jednoduché. Stačí na iPhonu provést jailbreak a přímo v telefonu prostřednictvím programu Cydia (zdroj neoficiálních aplikací) stáhnout aplikaci ultrasn0w 1.0-1. Tato metoda funguje i pro starší typy iPhonu.

Jak poznat že jsem zablokovana?

V případě, že má jedinec, který si vás zablokoval, aktivní hlasovou schránku, tak se hovor ihned přepne právě do hlasové schránky. Pokud tedy uslyšíte při volání několik pípnutí, a poté se hovor přesune do hlasové schránky, blokováni nejste. Druhá strana vám hovor pouze nezvedá.
Jak zjistit iCloud?
Otevřete iCloud pro Windows. Klikněte na Podrobnosti o účtu a poté na Spravovat Apple ID. Kliknutím na název zařízení o něm zobrazíte podrobnosti, například jeho model, sériové číslo a verzi operačního systému. Konkrétní informace závisejí na typu zařízení.

Navíc, jak poznat iphone z oficiální české distribuce?

Otevřeme Nastavení, poté přejdeme do kolonky Obecné a zde rozklikneme první možnost – Informace. Otevřou se nám veškeré informace o našem zařízení, od názvu operátora, přes kapacitu úložiště, až po číslo IMEI.

By Styles

Similar articles

Proč je Facebook v angličtině? :: Kolik stojí reklama na Pinterestu?
Užitečné odkazy