Domovská stránka > J > Jak Nastavit Operu?

Jak nastavit operu?

Postup je jednoduchý:
  1. Spusťte Operu.
  2. V menu Nástroje zvolte Nastavení, následně v levém panelu vyberte Programy a v pravé části okna aktivujte zatržítko Při spuštění opery ověřit, je-li výchozím prohlížečem.
  3. Ukončete Operu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Když to vezmeme v úvahu, jak přidat rozšíření do opery?

Rozšíření uložte na plochu a přejmenujte příponu

V Chromu otevřete stránku s rozšířeními: chrome://extensions/. Uchopte soubor a přetáhněte jej do středu okna Chromu, zobrazí se vám text „Nainstalujte přetažením" – soubor pusťte a potvrďte přádání mezi rozšíření. Po instalaci bude rozšíření ihned funkční.
Jak zakázat reklamy?
Úplné blokování reklamy
  1. AdBlock je nejrozšířenějším a také nejlepším blokátorem reklamy. Nabízí mnoho přizpůsobení a nastavení pro jednotlivé weby.
  2. uBlock je spolehlivý blokátor, ale s menší nabídkou nastavení.
  3. AdFender není zdarma, ale vyplatí se zejména blokováním videoreklam, včetně youtube.

Jak blokovat stránku opera?

Opera umí reklamy účinně blokovat.
...
Blokování obsahu
  1. Zobrazte si stránku, na které chcete provést blokování obsahu.
  2. Klepněte kamkoli na stránce (kromě obrázků, odkazů a media souborů) pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte Blokovat obsah.
  3. V horní části listu se zobrazí Lišta blokovaného obsahu.
Někdo se také může ptát, jak zakázat reklamy na seznamu?
Běžte na stránku profil.seznam.cz/gdpr. U položky Personalizovaný obsah a reklama klikněte na Změnit. Vypněte reklamu kliknutím na tlačítko přepínače.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Následně, jak zapnout vpn opera iphone?

Jak na iPhonu používat VPN připojení

Jakmile budete mít aplikaci staženou, stačí ji spustit a zapnout VPN klienta. Aktivní VPN je indikováno ikonou v horní liště, kde se nachází stavové informace o připojení k bezdrátovým sítím.
Jak změnit VPN zdarma?
Ze jedničku v tomto segmentu lze označit Turbo VPN – aplikaci, která nabízí VPN zdarma a bez limitů bez jakýchkoli „ale". Jako hlavní vlastnosti můžeme jmenovat: Jedna z nejrychlejších sítí VPN. Automaticky se připojí, pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí.

Kdy vznikla opereta?

Opereta vznikla v Paříži kolem roku 1850. Navázala na komickou operu a komedie se zpěvy – vadevilly, podněty čerpala z dobové zábavné a taneční hudby. Byla reakcí na okázalost velké francouzské opery, její vytvoření je možné dát do souvislosti se vznikem a rozvojem dobové populární hudby a zábavných hudebních žánrů.
Kdo Nezkomponoval žádnou operu?
Dne 15. listopadu 1787 jej postihl další záchvat mrtvice a zemřel. Ačkoliv Gluck nezkomponoval žádnou operu na německý text, zásadním způsobem ovlivnil i vývoj německé opery. V dílech Carl Maria von Webera a Richarda Wagnera lze nalézt završení principů, které Gluck jako skladatel vyznával.

Co je to libreto?

Libreto, scénický námět, je literární podklad hudebního uměleckého díla. Hudební dílo může být například opera, opereta, kantáta, muzikál nebo balet. Slovo libreto pochází z italštiny, kde znamená knížečka.

By Sandler Fruehauf

Similar articles

Jak stáhnout písničky na flash? :: Proč si koupit Samsung?
Užitečné odkazy