Domovská stránka > C > Co Znamená Ve Vzorci Excel?

Co znamená ve vzorci Excel?

Odkazovací operátory
Odkazovací operátorVýznam
: (dvojtečka)Operátor oblasti, který vytváří jeden odkaz na všechny buňky mezi dvěma odkazy včetně těchto odkazů.
; (středník)Operátor sjednocení, který kombinuje více odkazů do jednoho odkazu
(mezera)Operátor průniku, který vytváří jeden odkaz na buňky společné dvěma odkazům.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Navíc, jak psát dolar v excelu?

Americký dolar napíšete stisknutím kláves pravého Alt + 4 nebo pravého Alt + ů.
Jak zafixovat funkcí?
Fixace buňky se provádí pomocí dolarového znaku $ (pro napsání stisk kláves: pravý Alt +ů) před patřičnou adresou (=odkaz ve vzorci na určitou buňku, kterou chceme zakotvit). Další možností zafixování buňky je klávesou F4, která automaticky vytvoří znaky dolaru.

Jak se značí dolar?

Americký dolar se běžně označuje symbolem písmene S přeškrtnutého jednou či dvěma svislými čarami – $. Kód amerického dolaru podle ISO 4217 je USD; Mezinárodní měnový fond také používá označení US$.
Pokud jde o toto, jak ukotvit buňky v excelu?
Vyberte buňku pod řádky a napravo od sloupců, které mají zůstat při posouvání stále zobrazené. Vyberte Zobrazení > Ukotvit příčky > Ukotvit příčky.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak na funkcí Když?

Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"")
Jak delat vypocty v Excelu?
Vytvoření jednoduchého vzorce v Excelu
  1. Na listu klikněte na buňku, do které chcete zadat vzorec.
  2. Zadejte znaménko = (znaménko rovná se) následované konstantami a operátory (až 8 192 znaků), které chcete použít při výpočtu. V našem příkladu zadejte =1+1. Poznámky:
  3. Stiskněte Enter (Windows) nebo Return (Mac).

Když to vezmeme v úvahu, kdy se použije ve vzorci vykřičník?

Když na list odkazujete ve vzorci, umístěte za jeho název vykřičník (!) Pokud třeba chcete, aby se vám vrátila hodnota buňky D3 z listu s názvem Čtvrtletní data ve stejném sešitu, použijte vzorec ='Čtvrtletní data'! D3.
Jak se píše na klávesnici dolar?
Klávesová zkratka pro dolar

Jako první možnost se nabízí kombinace pravého Altu + klávesy ů. Druhá varianta, jak napsat dolar na klávesnici, je podobná té první, ovšem v tomto případě musíte zmáčknout a držet levý Ctrl a levý Alt a poté stisknout klávesu ů.

Jak v Excelu přidat Kč?

Obecně platí, že k použití formátování měny u buňky byste měli použít dialogové okno Formát buněk(Ctrl+1)nebo Domů >Číslo > Účetní formát čísla.

By Rona Yonce

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak napsat přeškrtnuté S? :: Co se stane když dojde chladicí kapalina?
Užitečné odkazy