Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Skype?

Proč mi nejde Skype?

„Někteří uživatelé mohou mít problémy s přihlašováním do Skypu s použitím dvoufaktorové autentizace. Může se jim zobrazovat zpráva o potížích s připojením nebo o chybných přihlašovacích údajích,“ popisuje chybu Skype. Podle firmy už vývojáři odhalili příčinu potíží a teď je řeší. Problém byl poprvé zaznamenán už 24.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Následně, proč mi nejde na skype kamera?

1. Zkontrolujte nastavení soukromí fotoaparátu. 2. Odinstalujte a znovu nainstalujte driver integrované kamery.
Následně, jak spustit kameru na skype?
Nastavení videa v aplikaci Skype pro firmy

a vyberte nástroje > Nastavení videozařízení. V okně se ukáže, co vidí vaše kamera. Pokud máte víc kamer a chcete přepnout na jinou kameru, vyberte z rozevíracího seznamu kameru, kterou chcete použít.

Co dělat když nefunguje mikrofon na Skype?

Pokud Skype otevřený, vyberte Start a Skype ho otevřete. V pravém horním rohu seznamu kontaktů v Skype vyberte Další a pak Nastavení. V části Audio & Videov části Mikrofonzkontrolujte, jestli je vybraný mikrofon nebo náhlavní souprava.
Můžete se také zeptat, jak se připojit přes skype?
Účast na uzavřené události Vysílání schůzky Skype
  1. Klikněte na adresu URL v pozvánce na schůzku.
  2. Na přihlašovací stránce zadejte svoje uživatelské jméno a heslo a klikněte na Přihlásit se.
  3. Na stránce Skype Meeting Broadcast klikněte na Připojit se k události.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak se znovu přihlásit na Skype?

Zapomenuté heslo: obnovení hesla je otázkou několika vteřin. Stačí pouze zadat přihlašovací email a nechat si na něj nové heslo (resp. odkaz pro jeho změnu) zaslat. Odkaz na obnovu Skype hesla i s návodem najdete opět v poradně.
Jak se zapíná Kamera?
Pokud chcete otevřít webovou kameru nebo kameru, vyberte tlačítko Start, pak vyberteVšechny aplikace a v seznamu aplikací vyberte Kamera. Pokud máte víc kamer, můžete mezi nimi přepínat tak, že po otevření aplikace Kamera v pravém horním rohu vyberete Změnit kameru.

Jak povolit webkameru?

Postup: Vyberte Start > Nastavení > Ochrana osobních údajů > Kamera. U možnosti Povolit přístup ke kameře na tomto zařízení vyberte Změnit a ujistěte se, že je přístup ke kameře na tomto zařízení zapnutý Toto nastavení umožňuje všem uživatelům na zařízení zvolit, jestli mají mít aplikace přístup ke kameře.
Jak používat kameru v notebooku?
Klikněte na Start – Nastavení a Soukromí. V menu vlevo v záložce Kamera vidíte možnosti, jak změnit přístup ke kameře a také jej povolit aplikacím, protože i když pustíte třeba Skype a kameru budete mít zapnutou, ale přístup zakázaný, prostě to nepůjde. Lze si i vybrat, jakým aplikacím přístup povolit a kde to zakázat.

Když to vezmeme v úvahu, co dělat když nefunguje mikrofon na notebooku?

Klepněte pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru na hlavním panelu. Vyberte Otevřít nastavení zvuku . Vyberte Vlastnosti zařízení . Ujistěte se, že u mikrofonu není zaškrtnuto Zakázat.

By Stichter

Similar articles

Jak nastavit mikrofon na Skype? :: Jak vypnout Mluveni na Apple Watch?
Užitečné odkazy