Domovská stránka > J > Jak Zapnout Siri Na Iphone Se?

Jak zapnout Siri na iPhone se?

Nastavení Siri

Pokud jste Siri nenastavili při počátečním nastavení iPhonu, přejděte do Nastavení > „Siri a hledání“ a potom proveďte kterékoli z následujících změn: Chcete‑li Siri aktivovat hlasem: Zapněte volbu „Čekat na vyslovení ‚Hey Siri'“.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A jak dát siri do češtiny?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání. Klepnutím na Jazyk změníte jazyk, který Siri používá pro požadavky a hlasové odezvy. Klepnutím na Hlas Siri změníte hlas, kterým Siri mluví.
Jak spustit Siri na Apple Watch?
Jak používat Siri
  1. Zvedněte zápěstí a promluvte přímo do Apple Watch.
  2. Řekněte „Hey Siri" a potom vyslovte požadavek.
  3. Klepněte na tlačítko Siri na ciferníku Siri.
  4. Stiskněte korunku Digital Crown a držte ji, dokud se nezobrazí indikátor poslechu.

Někdo se také může ptát, co mám dělat když mi nejde zapnout iphone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.
Následně, jak se ovlada siri?
Po počátečním nastavení můžete Hlasové ovládání zapnout nebo vypnout tak, že řeknete „Hey Siri", použijete zkratku zpřístupnění nebo přejdete do Nastavení, vyberete Zpřístupnění a potom Hlasové ovládání. Nemůžete používat Siri a Hlasové ovládání současně. Když tedy používáte Hlasové ovládání, nemůžete se Siri mluvit.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak mluvit se Siri?

Stačí říct „Hey Siri" nebo stisknout tlačítko a pak říct, co potřebujete. Níže vyhledejte své zařízení Apple a zjistěte, jak na něm používat Siri.
Kdy bude Siri v češtině?
V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že Google naučí svého Asistenta konečně česky. Později se však byly tyto zprávy vyvráceny a stejný případ je i u Applu. Česká Siri měla přijít už před několika lety a stále nic. Až v posledních týdnech mají jablíčkáři kapku naděje.

Na co pouzivat Siri?

Síra se používá převážně k výrobě střelného prachu, zápalek a jako dezinfekční prostředek k tzv. síření sudů (popř. včelích plástů). Dále se využívá například v lékařství ve formě sirných mastí, které se používají proti kožním chorobám.
Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout siri na mobilu?
Jak spustit Siri

Přejděte do Nastavení telefonu > Siri a hledání > zapněte možnost Čekat na vyslovení „Hey Siri" nebo Spustit Siri bočním tlačítkem. Na iPhonech SE (2020) a na iPhonech 8 či starších zapněte možnost Spustit Siri tlačítkem plochy.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout siri iphone 13?

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání, vypněte volbu Čekat na vyslovení „Hey Siri" a pak ji znovu zapněte. Chcete‑li změnit volby zpřístupnění Siri, postupujte podle pokynů v části Použití funkcí zpřístupnění v kombinaci se Siri na iPhonu.

By Holmes Giner

Similar articles

Jak vypnout Mluveni na Apple Watch? :: Jak spustit UEFI?
Užitečné odkazy