Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Lte?

Proč mi nejde LTE?

Pokud máte hodně starou SIM kartu, může se stát, že LTE prostě nepodporuje. V takovém případě doporučujeme jako druhý krok požádat o její výměnu. S tímto vám pomohou na pobočce operátora, a pokud je důvodem výměny absence podpory rychlých dat, je tato služba zdarma. Celý proces obvykle zabere jen několik málo minut.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Co delat kdyz vám nefungují data?

Proč mi nejdou data?
  1. Zkuste svůj mobilní telefon restartovat.
  2. Zkontrolujte připojení k síti.
  3. Zkontrolujte, že máte zapnutá data v telefonu.
  4. Nevyčerpali jste svůj datový balíček?
  5. Může se jednat o výpadek datové sítě
  6. Zkuste SIM kartu vložit do jiného telefonu.
  7. Kontaktujte nás.
A další otázka, jak nastavit lte v telefonu?
V rámci nastavení smartphonu můžete pozměnit preferovaný typ sítě jednoduše. V sekci věnované sítím a internetu zvolíte název mobilního operátora, dále kliknete na rozšířené nastavení a pak na preferovaný typ sítě. Standardně je vybraná nejlepší možnost, tedy LTE.

Můžete se také zeptat, proč nefungují data vodafone?

Příčinou může být vyčerpání aktuálního datového balíčku (dosažení DataLimitu) nebo dosažení DataStropu. Pokud nemáte povolené účtování dalších dat díky službě DataLimit, připojení vám po vyčerpání datového balíčku nebude fungovat. Připojení vám nepoběží také ve chvíli, kdy dosáhnete nastaveného DataStropu.
Jak zprovoznit LTE?
MUSÍM LTE NĚJAK AKTIVOVAT? Pokud máte USIM a mobilní přístroj, který podporuje LTE, pak není potřeba podnikat žádné další kroky, superrychlý internet by vám měl fungovat automaticky.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak aktivovat LTE?

Když váš operátor podporuje VoLTE

Nebo přejděte do Nastavení > Mobilní data a klepněte na Zapnout LTE. Pokud váš operátor podporuje volání přes LTE (VoLTE), zobrazí se tyto možnosti: Vypnuto: Vypne LTE. Hlas a data: Povolí v síti LTE hlasové hovory i mobilní data.
Proč na iPhonu nejdou data?
Zkontrolujte funkčnost zařízení

Zkuste SIM kartu vložit do jiného zařízení (např. do chytrého telefonu nebo tabletu) a vyzkoušejte, jestli internet na zařízení funguje správně. Nezapomeňte na zařízení povolit data nebo provést jiná nastavení nezbytná pro příjem internetu.

Když to vezmeme v úvahu, proč nejdou data v mobilu?

Restartujte zařízení.

Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na Síť a internet nebo Připojení. Tyto možnosti se v závislosti na zařízení mohou lišit. Vypněte Wi-Fi, zapněte mobilní data a zkontrolujte, zda se něco změnilo. Pokud ne, vypněte mobilní data, zapněte Wi-Fi a znovu ověřte stav.
Někdo se také může ptát, proč mi nejdou data t-mobile?
Zkuste telefon vypnout a zapnout. Ověřte, zda na displeji telefonu vidíte zobrazenou dostupnost signálu (typicky v horní části displeje formou čárek) a máte zapnutá mobilní data. Zkontrolujte, jestli je na Vaší SIM kartě aktivovaná služba GPRS/EDGE/LTE/5G. Můžete si to ověřit v Můj T-Mobile.

Jak nastavit LTE T Mobile?

Možnosti pro nastavení vašeho telefonu
  1. odeslat nastavení ze stránky Konfigurátoru.
  2. zavoláním do hlasového automatu na čísle 4603.
  3. odesláním SMS požadavku ve tvaru KONFIG INTERNET nebo KONFIG MMS na číslo 4603.
  4. nebo manuálně podle návodu pro váš telefon.

By Wattenberg Karmann

Similar articles

Jak přepnout LTE na 4G? :: Jak obnovit zavřené záložky?
Užitečné odkazy