Domovská stránka > J > Jak Spustit Avast V Nouzovém Režimu?

Jak spustit Avast v nouzovém režimu?

Mozilla Firefox
  1. V prohlížeči otevřete libovolnou stránku na doméně avast.com (libovolnou adresu, která začíná na avast.com).
  2. Nalevo od adresního řádku klikněte na ikonu štítu.
  3. Kliknutím přepněte modrý posuvník (Zapnuto) u položky Rozšířená ochrana proti sledování je zapnuta do šedé polohy (Vypnuto).

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Následně, jak přeinstalovat avast?

Avast Secure Browser
  1. Zvolte možnosti ⋮ Menu (tři tečky) ▸ Nastavení.
  2. Přejděte do části Soukromí a zabezpečení ▸ Nastavení webů.
  3. V části Obsah klikněte na JavaScript.
  4. U položky Povolit klikněte na možnost Přidat.
  5. Zadejte [*.] avast.com a klikněte na tlačítko Přidat.
Jak zapnout Webový štít?
Klikněte na možnost Ochrana soukromí a zabezpečení ▸ Nastavení webu. V části Obsah klikněte na JavaScript. U možnosti Povolit klikněte na tlačítko Přidat.

Jak ukončit Avast?

V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepnutím na tlačítko Potvrdit potvrďte zrušení.
Jak zrušit Avast?
V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.

Související článek

Co je Avast Cleanup prémium?

Náš nástroj nové generace se jmenuje Avast Cleanup Premium. Zrychluje počítač, uvolňuje místo na disku a odstraňuje problémy.

Následně, co delat kdyz mám v telefonu virus?

Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení. Ovšem ani tato metoda nemusí stačit, když je škodlivý kód nahraný v jádře systému.
A jak spustit antivirus?
Otevřete Avast Antivirus a zvolte možnosti Ochrana ▸ Virové testy. Klikněte na dlaždici Test po restartu. Klikněte na možnost Nainstalovat definice a poté kliknutím na možnost Spustit při příštím startu počítače naplánujte spuštění testu při příštím restartu systému.

Jak se zbavit malware?

Moderní bezpečnostní programy dokáží odstranit malware z počítače i telefonu s Androidem nebo internetových prohlížečů. V první řadě si nainstalujte antivirový program určený pro váš operační systém a spusťte detekci. Bezpečnostní programy malware snadno odhalí a zbaví se jej.
Lidé se také ptají, jak odinstalovat avast z mobilu?
Odinstalace přes nastavení zařízení
  1. Otevřete Nastavení zařízení a vyberte možnost Aplikace.
  2. Vyberte Avast Mobile Security.
  3. Vyberte možnost Odinstalovat.
  4. Pokud se zobrazí výzva, klepněte na možnost Deaktivovat a odinstalovat.
  5. Klepnutím na tlačítko OK potvrďte odinstalaci.

Jak nainstalovat Antivirus?

Přejděte do složky Stažené soubory a klikněte na stažený soubor. Přejděte do složky Stažené soubory a klikněte na stažený soubor. Přejděte do složky Stažené soubory a dvakrát klikněte na stažený soubor. Kliknutím na tlačítko Ano v systémovém okně schvalte spuštění instalace Avastu.

By Yelmene Salser

Similar articles

Jak zablokovat Avast? :: Co symbolizují jednotlivě barvy?
Užitečné odkazy