Domovská stránka > K > Kdo Platí Za Hovor?

Kdo platí za hovor?

Kdo co platí

Hovor od tohoto čísla ke konečnému cílovému uživateli platí ten, kdo si nechal hovor přesměrovat. Každý z uživatelů platí za volání dle svého tarifu. V případě přesměrování v ČR – tj. pokud své telefonní číslo přesměrujete jinam, podělíte se o náklady za přesměrovaný hovor s tím, kdo vám bude volat.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Kdo volá ze zahraničí?

Jak nenaletět? Na neznámá telefonní čísla ze zahraničí nikdy nevolejte zpět. U všech operátorů se takové hovory počítají podle speciálních cen za volání do zahraničí. Pokud byste příchozí hovor náhodou stačili zvednout, nic se neděje, za příchozí hovory nic neplatíte (pokud jste v ČR nebo v EU).
Kolik stojí hovor do Svycarska?
Ceník: Víte, kolik stojí volání do Švýcarska?
O2 pevná linka5,76 Kč/minpři paušálu 239 Kč měsíčně
O2 mobil30 Kč/minbez měsíčního paušálu
Vodafone4,03 Kč/minpři měsíčním paušálu 50,42 Kč
T-Mobile28,54 Kč/minbez měsíčního paušálu
FAYNod 1,19 Kč/minbez měsíčního paušálu

Navíc, jak zablokovat příchozí hovory ze zahraničí?

Blokování služeb v zahraničí nebo do zahraničí

Pro blokování se používá blokovací heslo. Toto heslo je ve výchozím stavu nastaveno na 0000 a můžete ho změnit přes menu telefonu nebo vytočením kódu *03*330*staré blokovací heslo*nové blokovací heslo*nové blokovací heslo#.
Jak blokovat zahraniční hovory?
Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F. Přeji Vám pěkný den.

Související článek

Jak se platí mobilem?

Probuďte se a nechte si telefon odblokovat. Přiložte zadní stranu telefonu ke čtečce plateb. V případě výzvy postupujte podle pokynů na obrazovce.

Kde platí roaming?

Obecně platí, že roaming na hovory, SMS a data za domácí ceny můžete využívat kdekoli v EU tehdy, pokud trávíte více času doma než v zahraničí nebo používáte mobilní telefon více doma než v cizině.
Někdo se také může ptát, kdo platí roaming?
Jak je to s roamingem a daty? Pokud tuzemský spotřebitel vycestuje do zahraničí a uskutečňuje hovory, posílá SMS nebo MMS a spotřebovává data v zahraniční destinaci, pak se jedná o roaming. Když se jedná o Evropskou unii, zákazník na dovolené v EU volající v rámci téže země platí hovor účtovaný podle svého tarifu.

Jak poznat přesměrovaný hovor?

kódy MMI. Do číselníku vašeho smartphonu zadejte kód *#21# a zjistíte, zda jsou hovory a zprávy z vašeho telefonu přesměrovávané na jiné číslo. Pokud jsou, tato informace se na obrazovce objeví. Zadejte kód *#62# a zjistíte, kam jsou hovory přesměrovány, když je telefon vypnutý nebo když jste mimo dosah.
Jak je to s voláním do zahraničí?
Co je Volání do zahraničí? Službu Volání do zahraničí využíváte ve chvíli, kdy voláte z ČR na zahraniční číslo. Nemusíte nic nastavovat, jen vytočíte číslo se zahraniční předvolbou úplně stejně, jako byste volali na domácí číslo. Ceny se liší od vašeho standardního tarifu a řídí se aktuálním ceníkem.

Pokud jde o toto, proč mi volá někdo z belgie?

Jedná se o čísla ze Středoafrické republiky, Maroka, ale i Běloruska, Litvy nebo Holandska. Pokud nemáte známé v dané zemi, takové hovory ignorujte. Pokud zvednete daný telefonát, nic vám účtováno nebude. Problém může nastat, když zavoláte zpět.

By Amara Holesovsky

Similar articles

Jak ovlivnit kondici baterie? :: Co je za barvu magenta?
Užitečné odkazy